Τι είπε ο Γιώργος Στούπας στην Συνέλευση του Ηρακλή Ψαχνών – Αποκλειστικές δηλώσεις στο eviathema.gr

γιώργος στουπας

Κατά την διάρκεια της Δεύτερης Γενικής Συνέλευσης, τον λόγο πήρε και ο Μέχρι τώρα Πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας, όπου έκανε μια αναφορά στην δήλωση που είχε παραχωρήσει στην προηγούμενη συνέλευση της ομάδας  “Τέλος θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αυτό που είδα σήμερα δεν είναι αδιαφορία, είναι εφησυχασμός, ότι δηλαδή κάποιοι άνθρωποι είναι δεδομένοι. Το δεδομένο πλέον δεν υπάρχει. Είμαι εδώ να βοηθήσω όμως με άλλους όρους.”

Ηρακλής Ψαχνών: Δεύτερη Γενική Συνέλευση την τετάρτη το απόγευμα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την περίοδο για την διοίκηση, την ομάδα, τον προϋπολογισμό καθώς μίλησε και για τη βοήθεια που προτάθηκε σε συνάντηση την προηγούμενη ημέρα από την πλευρά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Σε νέες αποκλειστικές δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Στούπας στο eviathema.gr όπου ανέφερε: “Μιλήσαμε και στην προηγούμενη φορά κύριε Μπαρσάκη, σε εκείνη την άκαρπη συνέλευση όπου σας δήλωσα ότι δεν είναι ήταν αδιαφορία του κόσμου ήταν απλά εφησυχασμός. Η εβδομάδα που πέρασε υπήρξε μια διαφορετική συσπείρωση από τον κόσμο και την δημοτική αρχή η οποία μας έκανε να αλλάξουμε στάση. Βρέθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό που μαζί με αυτό που έχουμε ήδη μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αντεπεξέλθει.”

Ενώ πρόσθεσε επίσης: “Αυτό μας έκανε να αλλάξουμε άποψη, μια κοινή άποψη και των 27 ατόμων που θέλησαν να συμμετάσχουν στην νέα διοίκηση και κάποιων άλλων που δεν θέλησαν να μπούν αλλά είναι πάντα κοντά. Και όπως καταλαβαίνετε είναι θέμα εγωισμού των Ψαχνών, δεν θα μπορούσα να παρατήσω ποτέ μια τέτοια προσπάθεια.”

Και κλείνοντας ο Γιώργος Στούπας δήλωσε: “Οι επόμενες κινήσεις αφορούν την ενίσχυση της ομάδας, από οικονομικής πλευράς, κάποιες εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε να κάνουμε…”