Τσιτσιπάς – Ρούμπλεφ: «Πρίγκιπας» στο Μόντε Κάρλο ο Στέφανος – Πρώτος τίτλος σε Masters 1000

Στέφανος Τσιτσιπάς - Μονακό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε με… περίπατο τον πρώτο του τίτλο σε Masters 1000, αφού επικράτησε άνετα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) του Αντέι Ρούμπλεφ στο Μόντε Κάρλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε ούτε στιγμή από το Νο8 του κόσμου και με τρία μπρέικ στο ματς, πανηγύρισε το κορυφαίο τρόπαιο της καριέρα του μέχρι σήμερα. Ο Τσιτσιπάς (Νο5) βρέθηκε έτσι και στην πρώτη θέση του Race της σεζόν στο παγκόσμιο τένις.

TSITSIPAS

tsitsipas2

Το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε να κρατήσει με δυσκολία το πρώτο σέρβις γκέιμ του, αλλά αμέσως μετά έκανε ο ίδιος το μπρέικ στον Ρούμπλεφ και πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο ματς. Ο Στέφανος βρέθηκε κοντά και σε δεύτερο μπρέικ, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά διατήρησε εύκολα τα δικά του σερβίς και πανηγύρισε το 1-0 στο παιχνίδι.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο αθλητές να κρατούν με δυσκολία τα πρώτα σερβίς τους, αλλά τον Τσιτσιπά να κάνει μπρέικ στην πρώτη του ευκαιρία, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1.

Ο Στέφανος έπρεπε στη συνέχεια να κρατήσει απλώς το σερβίς του και με την ψυχολογία υπέρ του, δεν απειλήθηκε καν, με τον Ρούμπλεφ να μην έχει ούτε μπρέικ πόιντ μέχρι το τέλος και το Νο5 του κόσμου να “κλείνει” με δικό του δεύτερο μπρέικ το σετ, στο 6-3.

Ο Τσιτσιπάς πανηγύρισε έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν τίτλο σε 1000άρι τουρνουά και βρέθηκε στην πρώτη θέση του Race για τη φετινή σεζόν του παγκόσμιου τένις.

https://www.youtube.com/watch?v=JΔημοσιεύθηκε από3XUSv7ns

Εύβοια: Έφαγε 12 μήνες φυλακή για συκοφαντική δυσφήμηση και κυκλοφορούσε στην Χαλκίδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Χαλκίδα Ευβοίας: 74χρονος Καταστηματάρχης συνελήφθη τρίτη φορά με αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό ενώ πιάστηκε “στα πράσα” να παραβιάζει το “σφράγισμα” στο μαγαζί του – Αναζητούνται ακόμη δύο για σύλληψη

Ιστιαία Ευβοίας: 45χρονος κυκλοφορούσε με βράχο ηρωίνης – Στα “πράσα τον τσάκωσε” η Γ ΟΠΚΕ

Εύβοια: Θρήνος στο Βασιλικό – Έφυγε από την ζωή ο 41χρονος εικαστικός Θοδωρής Κεμίδης

Χαλκίδα Ευβοίας: “Μπούκαρε” στο σπίτι μέρα μεσημέρι και της “βούτηξε” το κινητό

Τροχαίο ατύχημα μπροστά στο 1ο Λύκειο Χαλκίδας – Με υλικές ζημιές την γλύτωσαν οι οδηγοί

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο