Βασίλης Τόπαλος: Πιθανή συμμετοχή του σε παράνομους αγώνες βλέπει η ΕΛΑΣ

Τόπαλος

Τη συμμετοχή του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας Βασίλη Τόπαλου σε παράνομους αγώνες εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T live» του Alpha οι Αστυνομικές Αρχές αναφέρουν ότι τα χτυπήματα που έφερε ο 16χρονος στο κεφάλι ήταν τόσο μεγάλα που δεν συνάδουν με πέσιμο στην τουαλέτα, αλλά αντιθέτως τέτοια χτυπήματα φερουν τραυματίες σοβαρών τροχαίων.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου και προπονητή του 16χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, υπάρχει ταύτιση καταθέσεων με αυτή του πατέρα του 16χρονου και δεν αναφέρθηκε άλλο λιποθυμικό επεισόδιο τις προηγούμενες ημέρες ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο 16χρονος έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Πλέον, διερευνάται από πού προήλθαν οι κακώσεις και θα γίνουν συμπληρωματικές εξετάσεις.

Ο 16χρονος αθλητής που έχασε τη μάχη με το θάνατο μετά από δύο εβδομάδες παραμονής του στη ΜΕΘ, όπως όλα δείχνουν υπέκυψε από το τραύμα στο κεφάλι του.

Έτσι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν επιπλέον επιστημονικές διαδικασίες ώστε να εντοπιστούν οι αιτίες και οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητικής βίας, ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα προκαταρκτική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 16χρονου.

Διαβάστε Περισσότερα