H νέα γενιά του Ford Transit Custom έρχεται το 2023 και θα διατίθεται και σε ηλεκτρική έκδοση

Ford Transit Custom

Η Ford επιβεβαίωσε ότι η γκάμα της νέας γενιάς του Ford Transit Custom θα περιλαμβάνει μία ηλεκτρική έκδοση, εκτός από τις plug-in υβριδικές, ήπια υβριδικές και συμβατικές εκδόσεις.

Η νέα γκάμα με την ονομασία Custom – η οποία περιλαμβάνει το Transit Custom σε έκδοση van και το επιβατικό Tourneo Custom – μπαίνει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2023, με όλες τις ηλεκτρικές εκδόσεις και των δύο μοντέλων να αποτελούν μέρος της πιο διευρυμένης γκάμας του Transit Custom που προσφέρθηκε ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες.

Ηρακλής Ψαχνών: Δεύτερη μέρα προπονήσεων για την ομάδα – Γιώργος Στούπας: “Μέσα από αυτό τον ωμό εκβιασμό που έγινε είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην κοινωνία και στην ομάδα να εξυπηρετήσουμε το πρόγραμμα της ομάδας και να υπάρχει ομάδα και την επόμενη χρονιά” [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

«Η γκάμα της νέας γενιάς Transit Custom – συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών εκδόσεων – θα ενισχύσει τη θέση της Ford ως τη Νο.1 εταιρεία επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη», δήλωσε ο Stuart Rowley, president, Ford Ευρώπης.

«Το Transit Custom είναι το κόσμημα στην επαγγελματική μας γκάμα και το κλειδί στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε την εταιρεία στην κατηγορία αυτή καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια βιώσιμη, κερδοφόρα επιχείρηση στην Ευρώπη, ριζωμένη σε ένα ηλεκτρικό μέλλον.»

Η Ford δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι ολόκληρη η γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της θα είναι ικανή να εξασφαλίζει μηδενικές εκπομπές, με ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μοντέλα, έως το 2024, με τα δύο τρίτα των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford να αναμένεται να είναι πλήρως ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά έως 2030.

Ωστόσο, στην ενδιάμεση περίοδο, η Ford κατανοεί ότι η μετάβαση από τα επαγγελματικά οχήματα με συμβατικό κινητήρα εσωτερικής καύσης σε εκείνα που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρα, δεν θα πραγματοποιηθεί με μιας. Αυτός είναι κα ο λόγος για τον οποίο μία γκάμα με ήπια υβριδικά και plug-in υβριδικά μοντέλα είναι απαραίτητη τώρα.

Το 2020, η Ford ήταν για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ηγέτης στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Η τάση αυτή συνεχίστηκε και στο 2021, με τη Ford να διατηρεί τη θέση της ως η μάρκα επαγγελματικών οχημάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ήπειρο.

Πανικός στον Δήμο Χαλκιδέων – Δημοτικός Υπάλληλος με όχημα του Δήμου “Ψάρευε ερωτικό σύντροφο” με δόλωμα 50αρικο δίπλα στο Αστυνομικό Μέγαρο – Διετάχθη ΕΔΕ από την Έλενα Βάκα

Ψαχνά Ευβοίας: Αυτόφωρο και πρόστιμο σε ιδιοκτήτης καταστήματος το πρωί της Καθαράς Δευτέρας

Χαλκίδα Ευβοίας: Πανικός με κορονοπάρτυ 20 ατόμων στην Χαραυγή το βράδυ της Κυριακής

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο