Αλυσίδες στο αυτοκίνητο: Δωρεάν μαθήματα τοποθέτησης -Πού θα τα παρακολουθήσετε

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών και τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας, ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων χωρίς καμία επιβάρυνση.

«Στη Γλυφάδα την Κυριακή θα μάθετε πώς να βάζετε αλυσίδες». Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά το Δελτίο Τύπου με το οποίο ο Δήμος Γλυφάδα επικοινωνεί την ενέργεια δωρεάν εκμάθησης αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η 1η πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς σε συνθήκες χιονόπτωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στη Γλυφάδα.

alysides autokinito 3

 

Ο Δήμος Γλυφάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης μπροστά στο Δημαρχείο, επί της οδού Άλσους, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του Δήμου Γλυφάδας απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στη σχετική φόρμα.

«Ο χειμώνας έφτασε – ελάτε μαζί να ετοιμαστούμε για τα χιόνια! Να είμαστε ειλικρινείς: Πόσοι πραγματικά γνωρίζουμε πώς να τοποθετούμε γρήγορα και με ασφάλεια τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητό μας, όταν μάλιστα είμαστε έξω, στο κρύο και στο χιόνι; Πόσοι γνωρίζουμε ποιες ακριβώς αλυσίδες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που οδηγούμε; Οι απαντήσεις έρχονται, από τους πλέον ειδικούς, αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (από τις 12:00 μέχρι και τις 17:00), στο χώρο στάθμευσης έναντι του Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν, απλά πρέπει να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα την σχετική εγγραφή! Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα και άμεσα θα λάβετε μήνυμα με τις λεπτομέρειες», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Η πρώτη πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη σχολή οδηγών «Ζήκος Αθανάσιος» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.

Πηγή