Είδηση για: #, #, #, #

Ανανέωση συνεργασίας που σπάει ρεκόρ μεταξύ Rea και KRT

21 Ιουνίου 2020, 8:25 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Ο Jonathan Rea, πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα FIM Superbike, θα συνεχίσει τη συνεργασία με την Kawasaki και την KRT με την υπογραφή ενός νέου πολυετούς συμβολαίου.

Σύγκρουση ΙΧ με παρατημένο φορτηγό 10 χρόνων σε Χωριό της Εύβοιας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Ο Rea έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα στα WorldSBK ως αναβάτης της KRT, ξεκινώντας από την πρώτη του χρονιά Kawasaki το 2015.
Ο πιο επιτυχημένος αγωνιστής WorldSBK στην ιστορία, η συντριπτική αποκομιδή πόντων πρωταθλήματος του Jonathan και οι νίκες στους αγώνες έχουν αποκτηθεί πάνω στις σέλες των Ninja ZX-10R και ZX -10RR, μοτοσυκλέτες που έχουν έτσι δημιουργήσει έναν θρύλο στην κατηγορία.
Με μια νίκη αγώνα ήδη στο παλμαρέ του αυτή τη σεζόν, στον μοναδικό γύρο του 2020 που έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής στην Αυστραλία, η ανταγωνιστική φύση του Rea είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ καθώς προχωράει για τον έκτο τίτλο.
Η υπογραφή του νέου συμβολαίου του αποδεικνύει την πρόθεσή του να συνεχίσει και να επεκτείνει τη σειρά νικών του και μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Η φιλοδοξία του Jonathan είναι τόσο έντονη όσο ποτέ, ειδικά μετά την επιβεβαίωση του νέου συμβολαίου του με τον πιο επιτυχημένο σύγχρονο κατασκευαστή και ομάδα WorldSBK στα paddocks.
Η στενή του σχέση με την Kawasaki και την KRT είναι πλέον καταξιωμένη παγκοσμίως, και από πολλές απόψεις έχει γίνει «ο πρέσβης της Kawasaki στους αγώνες». Η πλήρης υποστήριξη της συζύγου του Tatia, των παιδιών του και ολόκληρης της οικογένειάς του υπήρξε σημαντικό στοιχείο σε όλη τη λαμπερή καριέρα του, στις καλές αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Νέα Αρτάκη Ευβοίας: Τροχαίο Ατύχημα στα Δύο Βουνά το πρωί της Κυριακής [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Η αμοιβαία επωφελής σχέση με την ομάδα του, την οποία βοήθησε να καλλιεργήσει ο Jonathan, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνδυασμένης επιτυχίας τους. Με τον τρέχοντα ηγέτη του πρωταθλήματος Alex Lowes να έχει ήδη υπογράψει με την Kawasaki και για μετά το 2020, η KRT έχει κινηθεί νωρίς στις επιλογές της για την επόμενη εποχή της συνολικής της εμπλοκής της στο πρωτάθλημα WorldSBK.
Ο Jonathan Rea είπε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω ένα νέο συμβόλαιο με την Kawasaki και την KRT. Αυτό που έχουμε επιτύχει μαζί είναι απίστευτο.
Η επιτυχία μας καθοδηγείται από μια μεγάλη ομάδα και φυσικά τη βάση του έργου – το Ninja ZX-10RR μας. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, μαζί με το πλήρωμά μου, τους μηχανικούς της KHI για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση σε κάθε αγώνα. Αυτή η περίοδος μακριά από τους αγώνες έχει αναζωπυρώσει μια έντονη επιθυμία να συνεχίσω να κερδίζω και να βελτιώνω τις ικανότητές μου καθώς και το «πακέτο» της μοτοσυκλέτας μας.
Οι αγώνες δεν σταματάνε ποτέ και όλοι οι αναβάτες και οι κατασκευαστές συνεχίζουν να βελτιώνονται – πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε πλήρως στην φετινή σεζόν WorldSBK, όπου οι αγώνες θα ξεκινήσουν σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Kawasaki, την ομάδα και όλους τους χορηγούς μου για τη συνεχή υποστήριξή τους και αυτήν την υπέροχη ευκαιρία. “

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.