Δείτε σε ποιον Έλληνα ανήκει το αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα

Δείτε σε ποιον Έλληνα ανήκει το αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Πρόκειται για μία Ferrari SF 90 Stradale, ένα από τα δύο υπεραυτοκίνητα των Ιταλών που έχουν ταξινομηθεί στην Ελλάδα και κυκλοφορούν στην Αθήνα…

Ένα ωραίο σοκ το έπαθε ο αναγνώστης του newsauto όταν είδε από τον καθρέφτη του να πλησιάζει το θηρίο της Ferrari, σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας.

Όπου «θηρίο», βάλτε την SF 90 Stradale, σε χρώμα γκρι παρακαλώ, η οποία έκλεψε τα βλέμματα όταν πέρναγε με τις εντυπωσιακές καμπύλες της και με ελληνικές πινακίδες.

Πρόσφατα είχαμε ανακαλύψει και μία κόκκινη να κυκλοφορεί στην Αθήνα. Τώρα οι εξωτικές Ιταλίδες είναι δύο!

αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα
Δείτε σε ποιον Έλληνα ανήκει το αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα 3

Η συγκεκριμένη Ferrari που είναι και το πρώτοPlug-in Hybrid μοντέλο της ιταλικής φίρμας εφοδιάζεται με έναV8 μηχανικό σύνολο 4.0 λίτρων που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει συνολικά 1.000 ίππους παράγοντας 800Nm ροπή. Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε νεαρό γόνο μεγάλης Ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας και χαίρεται της SF εδώ και κάποιους μήνες, έχοντας πληρώσει κοντά στα 700.000 ευρώ για να την αποκτήσει. Σημειώστε πως η γκρι Ferrari SF 90 Stradale κινείται στη χώρα μας με Ελληνικές πινακίδες, έστω κι αν η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια έχει τη δυνατότητα να έχει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, αφού επιχειρεί και στο εξωτερικό.

Με λίγα λόγια ο συγκεκριμένος Έλληνας κάτοχος, επέλεξε να πληρώσει όλους τους υπέρογκούς φόρους του Ελληνικού κράτους Ελληνικό κράτος, (πάνω από 260.000 ευρώ μόνο το Τέλος Ταξινόμησης), όπως και να πληρώνει την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα…

Πηγή