Διπλή επιτυχία για την Nissan στα βραβεία “Caravan και Motorhome Club Towcar of the Year”.

Nissan Βραβεία

Η Nissan πέτυχε έναν διπλό θρίαμβο στα βραβεία “Caravan and Motorhome Club Towcar of the Year” του 2021, με δύο μοντέλα της να επιβραβεύονται για την ελκτική τους ικανότητα, μετά από μια διεξοδική διαδικασία δοκιμών και αξιολόγησης.

Στην κατηγορία των pick-up, το πρώτο βραβείο απέσπασε το Nissan NAVARA N-Guard με το αυτόματο κιβώτιο, με το Nissan QASHQAI 1.3 DiG-T 140 N-Connecta με το χειροκίνητο κιβώτιο να κατατάσσεται τρίτο, στην κατηγορία έλξης τροχόσπιτου βάρους 1100–1200 κιλών.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε το NAVARA για την “εκλεπτυσμένη οδηγική εμπειρία και την καμπίνα”, προσθέτοντας ότι ” η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων ισοδυναμεί με έναν επιτυχημένο συνδυασμό σταθερότητας στην ρυμούλκηση και άνεσης για τους επιβαίνοντες.” Η τρίτη θέση του QASHQAI, στην κατηγορία των 1100-1200kg, είναι ένα εξίσου εντυπωσιακό επίτευγμα.

Το πρωτοποριακό crossover που πρωτοστατεί στις πωλήσεις της κατηγορίας του εδώ και σχεδόν 15 χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, έχει συντροφεύσει χιλιάδες οικογένειες που το χρησιμοποιούν στις διακοπές τους, για να τραβούν τα τροχόσπιτα ή τα τρέιλερ μαζί τους.
Τα υποψήφια αυτοκίνητα των συγκεκριμένων βραβείων, αξιολογήθηκαν από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων που πραγματοποίησε μια εμπεριστατωμένη μελέτη και αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών και των ικανοτήτων ρυμούλκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Caravan and Motorhome Club, που προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, συμβουλεύονται τον οργανισμό σχετικά με τα καλύτερα οχήματα για τις ανάγκες τους σε ρυμούλκηση, τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για αναψυχή.

Ο Nick Lomas, γενικός διευθυντής του συλλόγου, δήλωσε: “Οι διακοπές με το τροχόσπιτο δεν ήταν ποτέ πιο δημοφιλείς και είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες στα μέλη μας, σχετικά με τα οχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.”

“Ο σύλλογος, με τα 110 και πλέον χρόνια εμπειρίας του, συνεργάστηκε με σεβαστούς συναδέλφους και δημοσιογράφους της αυτοκινητοβιομηχανίας, όλοι εξ αυτών με εμπειρία στην ρυμούλκηση, για να συγκεντρώσει αυτό το ανεκτίμητο σύνολο δεδομένων και πληροφοριών.”

Ο Andrew Prescott, Product Executive της Nissan GB, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη διπλή επιτυχία μας στα Βραβεία “Caravan and Motorhome Club Towcar of the Year” του 2021.

“Χιλιάδες άνθρωποι βασίζονται στην Nissan κάθε χρόνο, όταν ταξιδεύουν με τα τροχόσπιτά τους, με την γκάμα μας να περιλαμβάνει πολλά οχήματα, ιδανικά για ρυμούλκηση, προσφέροντας παράλληλα ασφάλεια, άνεση και φινέτσα τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες.”

Η Nissan κοιτάει μπροστά και σας προσφέρει το ολοκληρωμένο πακέτο “ΝISSAN 5+5+5”

Nissan After Sales Service: Χειμερινή προστασία και φροντίδα για το δικό σας Nissan, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια !

Η Nissan και η Easycharger κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με ηλεκτρικά οχήματα στην Καταλονία

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο