Τρομάζουν, οι προδιαγραφές της νέας Mercedes-AMG GT73e!

H Mercedes-AMG έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία αναφορικά με το νέο πολυτελές 4θυρο σπορ κουπέ της.

MERCEDES AMG EVIATHEMA

Οι προδιαγραφές της νέας Mercedes-AMG GT Plug-In Hybrid ή «GT73e» όπως κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται η νέα γενιά του 4θυρου σπορ κουπέ της γερμανικής φίρμας, τρομάζουν… Για την ακρίβεια κάνουν την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid να φαντάζει «λίγη» μπροστά της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το στρατόπεδο του Affalterbach, η νέα γενιά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί επίσημα την προσεχή Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, θα εφοδιάζεται με έναν twin turbo V8 4λιτρο κινητήρα (Μ177), o οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και συνδυαστικά θα προσδίδουν στο όχημα ισχύ 805 PS και ροπή 1.001 Nm.

amg

Το ηλεκτρικό μοτέρ της νέας AMG GT, θα στεγάζεται στον πίσω άξονα και θα φιλοξενεί στα ενδότερα του και το κιβώτιο των δύο σχέσεων. Εξυπακούεται πως το διαφορικό που θα εφοδιάζει το μοντέλο θα είναι περιορισμένης ολίσθησης. Ο ηλεκτροκινητήρας, πέραν της έξτρα ροπής των 320 Nm που θα προσφέρει, δύναται για 10’’ να συνδράμει και με επιπλέον 203 PS (95 PS σταθερή ισχύ) στο σύστημα κίνησης. Η μπαταρία με την οποία θα συνεργάζεται, θα είναι χωρητικότητας 6,1 kWh και θα ζυγίζει συνολικά 89 kg. é

Η νέα Mercedes-AMG GT θα εγκαινιάσει επιπλέον και το νέο «E-Performance» κομμάτι της AMG, υπό τη σκέπη του οποίου θα δούμε λίγο αργότερα και τη νέα γενιά AMG C63 (με 4κύλινδρο υβριδικό σύστημα κίνησης) αλλά και την «απόλυτη» AMG One.

Πηγή

Νέα Στύρα: 81χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα – Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο Θάνατός του

ΣΟΚ στα Ψαχνά Ευβοίας: 52χρονη αποπειράθηκε να κόψει καλώδιο της ΔΕΗ με μαχαίρι [ΦΩΤΟ]

Ερέτρια: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

ΣΟΚ – Εύβοια: Νεκρός βρέθηκε ο διοικητής του ΑΤ Ερέτριας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι