Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: «Δεν πάω πουθενά» λέει ο ιερέας μετά το «τελεσίγραφο» Ιερώνυμου [Βίντεο]

Ιερέας Άγιοι ισήδοροι

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Διορία πέντε ημερών έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον πατήρ Δημήτριο Λουπασάκη, προκειμένου να εγκαταλείψει την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού και να εγκατασταθεί σε άλλη μονή στη Βάρη. Ο ιερέας κατηγορείται για αγυρτεία και ανυπακοή.

Παρά τη χθεσινή εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, εντός πέντε ημερών να φύγουν από το μοναστήρι, ο πατέρας Δημήτριος με σημερινή του δήλωση έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλήψει την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, ο πατέρας Δημήτριος πάει κόντρα σε όλους και σε όλα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, Ένα τεράστιο συγγνώμη. Δεν Φεύγω! Πάντα εδώ στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού. Η αλήθεια είναι κρυμμένη κάπου στη γωνία, αλλά θα βγει, θα φανεί, μαζί θα κάνουμε τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί μας. Πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους. Εδώ όλη η παρέα μαζί εκτελούμε τις θείες λειτουργίες. Η χάρη του Θεού να σας δίνει πάντα ευλογία και εμείς θα είμαστε εδώ να λειτουργούμε απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως εδώ και 22 χρόνια στους Αγίους Ισιδώρους. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, την στήριξή σας, τις ευχές σας. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας που είναι χιλιάδες, εκατοντάδες. Ο Θεός να σας έχει καλά».


Πηγή real.gr