Χαλκίδα: Συνάντηση φορέων για την Πανήγυρη της Αγίας Παρασκευής

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 το πρωί, στο Γραφείο του Ιερού Ναού της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, η καθιερωμένη συνάντηση των Φορέων της Πόλης μας για την πανήγυρη του Ιερού Ναού.

Στην συνάντηση προσήλθαν και συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χαλκιδέων κ. Ιωάννης Πανταζής, οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, κ. Αναστάσιος Βρούβας – Αστυνομικός Διευθυντής, της Τροχαίας Χαλκίδος, κ. Χαράλαμπος Ρουμελιώτης – Αστυνόμος Β΄ και του Λιμεναρχείου Χαλκίδος, κ. Νικόλαος Μπόμπορης – Υποπλοίαρχος (ΛΣ).

Ενημερώθηκαν όλοι από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Ηλιοδρομίτη, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, για τις αρμοδιότητές τους για την εύρυθμη διεξαγωγή της πανηγύρεως, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε άριστο κλίμα συνεργασίας και προθυμίας, ώστε όλοι να συνεργαστούν και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της φετινής πανηγύρεως.

Εύβοια: 30χρονος πιάστηκε με χάπια χωρίς συνταγή από την Γ ΟΠΚΕ – Άμεση η σύλληψή του

Ευβοία: 62χρονη έβαλε φωτιά μέσα στο ίδιο της το σπίτι

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ερέτρια Εύβοιας: Εξαφανίστηκε 65χρονος την ώρα που έκανε μπάνιο στον Μαλακόντα – Συναγερμός στις λιμενικές αρχές

Τροχαίο στην Εύβοια – Φορτηγό τούμπαρε στην μέση του δρόμου [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα: Φωτιά στην υψηλή γέφυρα – Νεαροί έριξαν δυναμιτάκια και “λαμπάδιασε” ο τόπος

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι