Εορτασμός ονομαστήριων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσοστόμου στην καιρό της πανδημίας

Μητροπολίτης Χαλκίδος

Την Παρασκευή 13η Νοεμβρίου 2020, η αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, ημέρα κατά την οποία άγει τα σεπτά του ονομαστήρια ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη ύποπτου οχήματος στο Μπούρτζι – Η μισή αστυνομία στους δρόμους

Ωστόσο, λόγω των εκτάκτων υγιειονομικών μέτρων, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος δεν θα εορτάσει εφέτος με τον τρόπο των προηγουμένων ετών και δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη όπως κατ’ έτος συνήθιζε, εξαιτίας των απαγορευτικών μέτρων.

Εφέτος, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία σε όλους τους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της πόλεως της Χαλκίδος και οι Χριστιανοί θα έχουν την δυνατότητα να προστρέξουν εκεί για να λειτουργηθούν και να τιμήσουν τον μεγάλο Πατέρα της Εκκλησίας μας άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, προσευχόμενοι στο Θεό και υπέρ υγείας και σωτηρίας του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Την ίδια ημέρα θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και στο εορτάζον παρεκκλήσιο των Κατασκηνώσεων της Ι. Μητροπόλεώς μας, στις Ροβιές.

Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ

Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Ευσταθίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr