Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία που αφορά σε τραυματιοφορέα του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά εντός του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει το MEGA, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εν λόγω άνδρα έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Χαμός στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Τρίτη νοσηλεύτριας της κλινικής Covid 19 θετική στον κορονοϊό
Μέχρι στιγμής έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και, όπως αναφέρει το πόρισμα, υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων. Μάλιστα, ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ σήμερα εξετάζεται το θέμα το πειθαρχικό συμβούλιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι όταν ολοκληρωθεί το πειθαρχικό συμβούλιο, οι φάκελοι θα διαβιβαστούν, μαζί με το πόρισμα της ΕΔΕ, στον αρμόδιο εισαγγελέα. Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το θέμα και, όπως τονίζουν, δεν υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News
Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις
Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today
Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr
Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο