Νέες προκηρύξεις για προσλήψεις στη ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ

ΔΕΗ

Νέες προκηρύξεις για θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ – Δείτε αναλυτικά που και πότε θα κάνετε αίτηση μέσω ΑΣΕΠ – Όλα τα ενεργά links

Νέες προκηρύξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ, με την αίτηση να πραγματοποιείται μέσω ΑΣΕΠ.

ΔΕΗ – Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΘΥΠ/Συγκρότημα Αλιάκμονα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασία ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού δέκα ατόµων (10) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθµών του ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ που εδρεύει στη Βέροια του Νοµού Ηµαθία, του εξή, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόληση, ειδικότητα και διάρκεια σύµβαση, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

ΑΣΕΠ – ΔΕΗ: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΠΑΝ/ΑΗΣ Λινοπεραμμάτων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι εννέα (29) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, που εδρεύει στα Λινοπεράματα του Νομού Ηρακλείου, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση