ΕΝΑΡΞΗ CHAT

Στο Eviathema.gr chat (powered by blindchat) μπορείτε να συνομιλήστε ανώνυμα με άντρες ή γυναίκες από την Ελλάδα σε ένα chat στα τυφλά!
Στην αρχική σελίδα επιλέγετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με την τοποθεσία, το φύλο αλλά και την ηλικία του συνομιλητή σας.

Στη συνέχεια το eviathema.gr chat σας συνδέει με έναν τυχαίο χρήστη βάσει των κριτηρίων σας. Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να κάνετε αλλαγή συνομιλητή και να μιλήσετε με ένα νέο χρήστη. Εκτός από chat μπορείτε αν θέλετε μέσω του neolaia chat να ανταλλάζετε φωτογραφίες καθώς επίσης και να κάνετε βιντεοκλήσεις!

Δοκιμάστε τώρα τον καλύτερο τρόπο να γνωρίζεις άνδρες ή γυναίκες από την Ελλάδα στο internet! (απευθύνεται σε ενήλικες)

ΑΝΩΝΥΜΟ
Κανένα προσωπικό σου στοιχείο δεν θα είναι ορατό στο συνομιλητή σου αλλά ούτε και σε κανέναν άλλο. Κανείς δεν μπορεί να μάθει ποιος είσαι εκτός κι αν του το πεις εσύ!

ΑΣΦΑΛΕΣ
Το Eviathema.gr chat απευθύνεται μόνο σε ενήλικους χρήστες. Θέλουμε να κάνουμε την υπηρεσία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη στους χρήστες και γι’αυτό οι κακόβουλοι χρήστες απομακρύνονται.

ΕΥΚΟΛΟ
Το Eviathema.gr chat είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Για να συνομιλήσεις δεν χρειάζεται να γραφτείς. Απλά δώσε τις προτιμήσεις σου και είσαι έτοιμος!

ΕΝΑΡΞΗ CHAT