18 και 19 Φεβρουαρίου η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι!

Αλιβέρι Καρναβάλι

Το Σάββατο 18 και τη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου μας χαρίζει ένα μοναδικό αποκριάτικο γλέντι! Χορεύουμε στους δρόμους, στα καταστήματα και στα μπαλκόνια μας!
Τις φετινές Απόκριες, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ AΛΙΒΕΡΙΟΥ κάνει και πάλι την έκπληξη της χρονιάς, που θα μείνει αξέχαστη!!!

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου βγάζει για μια και μοναδική αποκριάτικη βόλτα στους κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας ένα ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!

Ένα Διώροφο Κόκκινο Λεωφορείο με την πιο κεφάτη διάθεση και φορτωμένο με Καρναβαλιστές, Γιγαντοστολές και Dj που από την ανοιχτή οροφή του λεωφορείου θα χορεύουν, θα παίζουν, θα χαιρετούν, θα μοιράζουν δωράκια και θα εμψυχώνουν μικρούς και μεγάλους καλώντας τους σε ένα ξεχωριστό πάρτι. Ένα κινητό άρμα με πολύχρωμη διακόσμηση και κεφάτο πλήρωμα με ένα μοναδικό σκοπό…

Να γεμίσει η πόλη μας με μουσική, χρώματα και θετική διάθεση!

προετοιμάζοντας μας για το λαμπερό 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα!

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου χορός, γλέντι, κέφι και πολλές πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στο 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου! Στις 15:30 το κέφι ξεκινάει με την φαντασμαγορική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών!

Πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι! Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στο κέντρο του Αλιβερίου! Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρεται στον πεζόδρομο όπου θα απολαύσουμε “της Αποκριάς Χοροπατήματα” από τη χορευτική ομάδα Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων “Το Μεσονήσι” και φυσικά χορός, γλέντι και διασκέδαση με τον μοναδικό τρόπο που μόνο στο Αλιβέρι ξέρουμε! Το 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου.

Φέτος τις Απόκριες η καρδιά του καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι σε ένα μοναδικό εορταστικό διήμερο που θα αφήσει εποχή!

Σας περιμένουμε!

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρό κοριτσάκι 2,5 ετών σε βρεφοκομείο

Οι «χυλόπιτες» από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους πάνε σύννεφο προς τους επίδοξους δημάρχους

Χαλκίδα: 49χρονος κρατούμενος ξεψύχησε μέσα στην φυλακή

Εύβοια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Χαλκίδα με 6 προσαγωγές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Διάρρηξη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην Εύβοια: Ο Δράστης “αστραπή” άρπαξε το ταμείο και έφυγε [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Θρήνος στην Εύβοια: Πέθανε 50χρονος πατέρας τριών παιδιών