in ,

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας το πρωί του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο τις πρωινές ώρες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χατζημαργαρίτης, ο Βουλευτής Ν. Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευβοίας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευβοίας Πέτρος Ποδάρας, ο Διευθυντής του ΚΥ Ψαχνών Νίκος Δήμου και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το eviathema.gr στο σπίτι του Νίκου Τσακανίκα – Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται για την δολοφονία του επιχειρηματία [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ο κ. Κικίλιας κατά την άφιξή του  συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό όπου άκουσε πολύ προσεκτικά τα αιτήματά τους ενώ έπειτα κατευθύνθηκε στην Πτέρυγα ΜΕΘ όπου εισήλθε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κάνει αυτοψία.

Βγαίνοντας παραχώρησε δηλώσεις ο ίδιος αλλά και ο Περιφερειάρχης κ. Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Διοικητής του νοσοκομείου στα ΜΜΕ.

Ο Υπουργός στις δηλώσεις του τόνισε ότι υποστηρίζουμε πλέον σήμερα ως μία Υγειονομική Περιφέρεια όλη τη χώρα, με αλληλεγγύη, αλληλοϋποστήριξη και με αυτοθυσία και ευχαρίστησε το προσωπικό και τη διοίκηση του Νοσοκομείου και της Υγειονομικής Περιφέρειας για την καθημερινή μάχη που δίνουν, όπως επίσης τον κ. Περιφερειάρχη και την κ. Δήμαρχο για τη συνεχή  και εξαιρετική συνεργασία.

Σημειώθηκε επίσης ότι τους τελευταίους μήνες πραγματοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας περισσότερες από 130 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού  (ιατρικού, νοσηλευτικού, κλπ) και 14 μονίμων ιατρών, ενώ ολοκληρώνεται άμεσα η πρόσληψη 7 ακόμη μονίμων ιατρών,

Τονίστηκε και πάλι το γεγονός ότι,εν μέσω της πανδημίας, ολοκληρώθηκε ταχύτατα και με απόλυτη επιτυχίαη μετεγκατάστασητης λειτουργίας του Νοσοκομείου στο νέο, υπερσύγχρονο, κτίριο,το οποίο και θα εγκαινιάσει επίσημα ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τέλος, ο κ. Υπουργός ανακοίνωσε τη λειτουργία από σήμερα 2 Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο Καρύστου.

Η άφιξη του Υπουργού

Ο υπουργός στην ΜΕΘ και οι δηλώσεις του

Δηλώσεις

Επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο τις πρωινές ώρες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας Επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο τις πρωινές ώρες ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας Χαλκίδα Νέα Βασίλης Κικίλιας Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Written by Σωτήρης Μπαρσάκης

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης είναι δημοσιογράφος, σχεδιαστής ιστοσελίδων και φωτογράφος. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας πρώην
Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και πληροφοριακών Συστημάτων Αγίου Νικολάου και Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο πρόγραμμα Cyber Security / Κυβερνοασφάλειας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
.

Είναι Ιδιοκτήτης του Barsakis Media Group  και δημιουργός των δημοσιογραφικών ιστοσελίδων ενημέρωσης eviathema.gr, eviagossip.gr, eviasports247.gr και efimerida.online. Από το 2019 είναι τακτικό μέλος της ΕΔΗΠΗΤ. Από το 2016 είναι μέλος της Ένωσης γραφιστών Ελλάδος. Ενώ επίσης είναι και μέλος του Emedia.

Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός, έχοντας το ηλεκτρονικό ραδιόφωνο rapradio.gr  Με συνεντεύξεις από αρκετούς ράπερ όπως ο Mad Clip και ο Slogan.

Είναι ιδιοκτήτης αρκετών ιντερνετικών ραδιοφώνων όπως το entexnoradio.gr, thehouseradio.gr.

Είναι ιδιοκτήτης των mentibune.gr και thewoman.online δύο site ενημέρωσης για τον Άνδρα και την Γυναίκα.

Ως ερευνητής ο Σωτήρης Μπαρσάκης για θέματα του ανεξήγητου και θρησκειών έχει γράψει σε αρκετά περιοδικά και εφημερίδες του χώρου της Εναλλακτικής αναζήτησης ενώ διατηρούσε και το ερευνητικό blog εναλλακτικής αναζήτησης strangefiles.net όπου φιλοξενούσε συνεντεύξεις διάσημων ερευνητών όπως ο συγγραφέας και ψυχολόγος Γιώργος Ιωαννίδης, ο Συγγραφέας και Ερευνητής Θανάσης Βέμπος, ο συγγραφέα David Rankine, ο υπεύθυνος επί των θεμάτων UFO της Βρετανικής Κυβέρνησης Nick Pope, ο Ερευνητής επί των θεμάτων αποκρυφισμού Donald Tyson, η μεταφράστρια των Βιβλίων του Harry Potter και συγγραφέας Καίτη Οικονόμου  o πρώην Πράκτορας του FBI Ben Hansen, ο ερευνητής Aaron Leich.

To 2016 δημιούργησε το athensradio.online μαζί με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Μολφέση.

Από το 2014 είναι τεχνικός υπεύθυνος του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες όπως του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, του Γενικού Χειρουργού Διαμαντή Θωμά, της Μελίνας Κανά, του Γιατρού - Ακτινολόγου Γεώργιου Κουμέλλη κα.

Το 2019 o Σωτήρης Μπαρσάκης ήταν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Γιώργο Ψαθά στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Αντώνης Ρηγόπουλος ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αντώνης Ρηγόπουλος στην ΠΑΕ Απόλλων

Δικηγόρος Χαλκίδα Νέα

Στον ανακριτή η οικογένεια που κατηγορείται για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα