5λεπτη επέλαση της “Αθηνάς” στην Ερέτρια προκάλεσε μεγάλες ζημιές – Επί ποδός για αποκατάσταση η Πολιτική Προστασία του Δήμου και η ΕΣΔΔΕ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ερετριακαταστροφες

Μόλις 5 λεπτά διήρκησε η κακοκαιρία στην περιοχή της Ερέτριας το βράδυ της Κυριακής, η οποία προκάλεσε εξαιρετικά μεγάλες ζημιές σε καταστήματα και όχι μόνο του παραλιακού κυρίως μετώπου.

Λίγο μετά τις 8.20 για περίπου 5 λεπτά, η κακοκαιρία Αθηνά, δοκίμαζε την ανατολική πλευρά της Ερέτριας. Μεγάλα δέντρα ξεριζώθηκαν τελείως, καταστρέφοντας πέργκολες και τραπεζοκαθίσματα ενώ παράλληλα προκλήθηκε διακοπή ρεύματος σε παρακείμενα στενά, λόγο αποκοπής καλωδίων.

Το εθελοντικό σώμα δασοπροστασίας διάσωσης Ευβοίας Ε.Σ.Δ.Δ.Ε από την πρώτη στιγμή που πέρασε η κακοκαιρία <<Αθήνα>> από το Δήμο της Ερέτριας βρισκόταν επί ποδός με συνεχείς περιπολίες για τη διάνοιξη δρόμων απομακρύνοντας σπασμένα κλαδιά και δέντρα ξεριζωμένα όπως και φερτά υλικά από τον έντονο αέρα που έπληξε την περιοχή μας.

Με το πρώτο φως της ημέρας και από τις πρώτες πρωινές ώρες εθελοντές της ομάδας  και με εντολή της πολιτικής προστασίας του δήμου ξεκίνησαν κοπές σπασμένων και ξεριζωμένων δέντρων από δρόμους, οικίες, καταστήματα και σχολεία.

Στο σημείο επίσης βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιωάννης Δημητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Τσώκος καθώς και η υπεύθυνη πολιτικής προστασίας του Δήμου κα. Καρκαλέτση.

ερετρια6 ερετρια7 ερετρια5 ερετρια2 ερετρια3 ερετρια4 ερετρια1

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1