7η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο – Έλεγχο της διαδρομής έκαναν εθελοντές και πολιτική προστασία για την ασφάλεια

ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Επανέλεγχος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18-05 της Προσκυνηματικής διαδρομής για την ασφαλέστερη μετακίνηση  των πιστών από τον Άγιο μέχρι τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο στο Προκόπι μέσα από το δάσος.

Το παρών έδωσε ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας νομό Ευβοίας κύριος Κωνσταντίνος Γίγας,  αντιπρόσωπος της ομάδας Ερυθρού Σταυρού, αντιπρόσωποι των εθελοντών Προκοπίου και Ψαχνών, από το Εθελοντικό Σώμα Δασοπροστασίας ΕΣΔΔΕ η κυρία Ντρεκη Χαρίκλεια και ο κύριος Στάθης Χαράλαμπος, ο κύριος Αποστόλου Νικόλαος από την ομάδα SAR 312 Αλιβερίου καθώς και η Ομοσπονδιακή θηροφυλακή Ευβοίας κ.α.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για την έβδομη Προσκυνηματική διαδρομή που θα γίνει στις 22 Μαΐου.  Οι πιστοί θα ξεκινήσουν από τον Άγιο και θα διανύσουν 18 χιλιόμετρα μέσα από το δάσος με εκκίνηση  από τον Άγιο γύρω στις 7:30 το πρωί της Κυριακής με 8:00. Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΚ13

ΠΡΟΣΚ12

ΠΡΟΣΚ11

ΠΡΟΣΚ10

ΠΡΟΣΚ1

ΠΡΟΣΚ2

ΠΡΟΣΚ3

ΠΡΟΣΚ4

ΠΡΟΣΚ5

ΠΡΤΟΣΚ6

ΠΡΟΣΚ7

ΠΡΟΣΚ8

ΠΡΟΣΚ9

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις