Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας με τίτλο Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας με κύριους καλεσμένους την υφυπουργό παιδείας Ζέτα Μακρή και τον Διοικητή Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ευβοίας Παναγιώτης Μάλλιος, ο οποίος λίγο πριν υποδέχθηκε την υφυπουργό στα γραφεία συνοδεία του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Γιάννη Μπιλάλη.
Κύριος σκοπός ήταν η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την συμβολή της εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα κατα την διάρκεια ημερίδας μεταξύ των πάνελ συζήτησης όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας και Κώστας Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρης Βαγιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Και Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ Σπύρος Γεροντίτης.
Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ευβοίας ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης, η υποψήφιας Βουλευτής Ευβοίας Σοφία Νικολάου, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη και πλήθος κόσμου.