Χαλκίδα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν [ΦΩΤΟ]

Νέα Δημοκρατία Εκδήλωση Χαλκίδα

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας με τίτλο Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας με κύριους καλεσμένους την υφυπουργό παιδείας Ζέτα Μακρή και τον Διοικητή Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ευβοίας Παναγιώτης Μάλλιος, ο οποίος λίγο πριν υποδέχθηκε την υφυπουργό στα γραφεία συνοδεία του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Γιάννη Μπιλάλη.

Κύριος σκοπός ήταν η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για την συμβολή της εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα κατα την διάρκεια ημερίδας μεταξύ των πάνελ συζήτησης όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Κούκουζας και Κώστας Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας Δημήτρης Βαγιάννης, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Και Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ Σπύρος Γεροντίτης.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ευβοίας ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης, η υποψήφιας Βουλευτής Ευβοίας Σοφία Νικολάου,  η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη και πλήθος κόσμου.