Αγανάκτηση Ψαθά για την ανάρμοστη συμπεριφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο – Γκόγκου: Δεν σε σέβεται κανένας γιατί δεν είσαι άξιος…

sumvoulio11

Τεταμένα ήταν γενικά τα πνεύματα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων το απόγευμα της Τετάρτης.

Αρκετές φορές κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου “ξέφυγαν” τα πράγματα εκτός ορίων καθιστώντας την όλη διαδικασία εξεφτελιστική.

Κάποια στιγμή ενώ ο δήμαρχος έκλεινε θέμα συζήτησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σελεβάκος από την παράταξη του κ. Ανδρέα Κουλοχέρη διέκοψε την ροή της ομιλίας του Δημάρχου, λέγοντας ότι κάποιοι κύριοι που συζητούσαν μεταξύ τους πίσω είπαν κάποια πράγματα επί προσωπικού και ήθελε να πάρει εκείνη την ώρα τον λόγο ώστε να απαντήσει επί προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, βγήκε από τα ρούχα του με αποτέλεσμα να δείξει την αγανάκτησή του λέγοντας ότι όταν ήταν αντιπολίτευση με συμπολίτευση τον κ. Μπουροδήμο υπήρχε ο βασικός σεβασμός, ενώ τώρα ο καθένας μιλάει όποτε θέλει.

Η κ. Τζοβάνα Γκόγκου εκείνη την ώρα διέκοψε και εκείνη ώστε να πεί στον Δήμαρχο με έντονο ύφος στον Γιώργο Ψαθά “Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο, δεν ντρέπεσαι λίγο. Δεν σε σέβεται κανείς γιατί δεν είσαι άξιος” με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει την συνεδρίαση για 10 λεπτά.