Άγρια επίθεση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Θωμά σε συμπολίτη του το βράδυ της Τετάρτης

Δημητρης Θωμας

Οι πελάτες που απολάμβαναν το δείπνο τους σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Πλατάνας στην Κύμη έγιναν απρόσμενα θεατές στο ξέσπασμα του πρώην Δημάρχου Δημήτρη Θωμά και πραγματικά έμειναν άναυδοι.

Όταν ο κ. Θωμάς βρέθηκε στο διπλανό τραπέζι μιας μικρής παρέας, ο ένας κύριος αυτής, τον χαιρέτησε αποκαλώντας τον Δήμαρχο ενώ ο δεύτερος κύριος της παρέας πρόσθεσε την λέξη “ΕΧ” θέλοντας προφανώς να πει πως ο πιο ολοκληρωμένος προσδιορισμός του τίτλου του -κατά την άποψη του- για τον κ. Δημήτρη Θωμά είναι “πρώην Δήμαρχος”.

Νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου ο Αναστάσιος Βλάχος

Ο “Πρώην Δήμαρχος” τότε πήρε μια πολύ αγριεμένη μορφή στο πρόσωπο του και μιλώντας με ύφος που θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει απειλητικό, απευθυνόμενος στον κύριο που είχε πει το “EX” του έκανε παρατήρηση πως πρέπει να μάθει να μιλάει ενώ του επισήμανε πως πρέπει να βγει από την άγνοια και να μάθει πως ο τίτλος δεν χάνεται και όταν κάποιος δεν είναι αυτή τη στιγμή στη θέση του Δημάρχου.

Το κάντρο συμπλήρωσε συγγενικό πρόσωπο του “Πρώην Δημάρχου”, που στην προσπάθεια του να τον υπερασπιστεί άρχισε να εξαπολύει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που σκοπό είχαν να μειώσουν την προσωπικότητα και την αξιοσύνη του κυρίου που τόλμησε να ξεστομίσει το ¨ΕΧ”. Κανείς δεν τόλμησε να δώσει κάποια απάντηση στην συμπεριφορά του “Πρώην Δημάρχου” αφού κυριολεκτικά προκάλεσε τρόμο για τα χειρότερα τόσο εξοργισμένος που ήταν κι έτσι έληξε το συμβάν το οποίο όμως δεν έσβησε και δεν θα ξεχαστεί κυρίως από όσους το βίωσαν.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δημήτρης Θωμάς έχει τεθεί σε αργία, από τις ιδιότητές του ως  Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, διότι εκκρεμούν εις βάρος του δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με το πόρισμα του Συμβουλίου Εφετών για τις καταγεγραμμένες ατασθαλίες  που προέκυψαν από τον έλεγχο του οικονομικού επιθεωρητή, κατά την διάρκεια της  θητείας του ως Δήμαρχος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου τα έτη  2011-2014.

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Κοινές δηλώσεις Υπουργού Καραμανλή και Περιφερειάρχη Σπανού [ΒΙΝΤΕΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Πάνω από 15000 πρόστιμο σε νυχτερινό μαγαζί και 15 μέρες αναστολή [ΒΙΝΤΕΟ]

Κύμη Ευβοίας: Συνελήφθη ημεδαπός για ναρκωτικά, στην ευρύτερη περιοχή

Θεοδωρικάκος: Δωρεάν οι μάσκες για τους μαθητές σε όλα τα σχολεία στην Ελλάδα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις από την Εύβοια την στιγμή που συμβαίνουν, στο eviathema.gr