Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου
in

Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου – Αναμένουν απαντήσεις οι υπάλληλοι

Άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί για το θέμα της άθλιας κατάστασης του κτηρίου του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Χαλκίδας στο Βούρκο.

Μετά το δημοσίευμα του eviathema.gr, όπου εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας, έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για το θέμα ενώ την ίδια ώρα οι υπάλληλοι αναμένουν απαντήσεις από την Δήμαρχο Έλενα Βάκα για το αν τελικά οι υπηρεσία θα μετεγκατασταθεί σε άλλες κτηριακές εγκαταστάσεις αφού αυτό είναι η μόνη λύση στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, αν η Δήμαρχος δεν προβεί άμεσα σε κάποια λύση, οι εργαζόμενοι θα αναγκαστούν να απευθυνθούν στον εισαγγελέα για άμεση επέμβαση.

Δείτε τις εικόνες που επικρατούν στο ΚΕΠ Βούρκου:

Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου Άκρα του τάφου σιωπή η Δήμαρχος Χαλκιδέων για τις άθλιες εικόνες στο ΚΕΠ του Βούρκου

Βοιωτία: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε κοντά στην Θήβα [ΦΩΤΟ]

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε τράπεζα αναστάτωσε ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο – Ο απώτερος στόχος