Αλιβέρι: Εθελοντική δράση και προσφορά από την ΑΓΕΤ στο φιλοζωικό σωματείο ΚΥΜΑ

9 Ιουλίου 2021, 1:15 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πρωτοβουλία στήριξης του τοπικού Φιλοζωικού Σωματείου Κύμης Αλιβερίου ΚΥΜΑ ανέλαβε η ΑΓΕΤ Ηρακλης στο πλαίσιο του προγράμματός «Ένας άθλος ακόμα» .

Στην εθελοντική δράση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουλίου και ώρα 10.00 στο χώρο του καταφυγίου στο Αλιβέρι εκ μέρους του δήμου Κύμης Αλιβερίου παραβρέθηκαν ο Κώστας Δημάς αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα αδέσποτα και ο αντιδήμαρχος Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος.

Ο Διευθυντής της εταιρίας στο Αλιβέρι κ Καμπάνης αναφέρθηκε στο στόχο να προσφερθεί σημαντική χορηγία τροφής και φαρμάκων στα ζώα του καταφυγίου αλλά και να μεταδοθεί το μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία των ζώων και την αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με αυτά. Παράλληλα, η ΑΓΕΤ ανέλαβε και τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του καταφυγίου με τη δωρεά αμμοχάλικου. Και πρόσθεσε:

«Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 110 ετών δημιουργίας, καινοτομίας και προσφοράς στη χώρα. Η επετειακή αυτή χρονιά αποτελεί ευκαιρία για εμάς να αναδείξουμε ακόμη μια φορά τις αξίες που πρεσβεύουμε και να τηρήσουμε πιστά τη σταθερή δέσμευσή μας για την ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε»

Εύβοια: Τι απαντά ο Πρώην Δήμαρχος για την σύλληψη του ίδιου και της κόρης του – “Μια απλή κατάθεση δώσαμε στο ΑΤ Λουτρών Αιδηψού”

Πολιτικά Ευβοίας: “Καμπάνα” σε Καφέ – Μπάρ 5000 ευρώ γιατί δεν είχε αντισηπτικά στα τραπέζια

Ψαχνά Ευβοίας: Εξονυχιστικός έλεγχος της Ασφάλειας Χαλκίδας στην έδρα του eviathema.gr μετά από κατάπτυστη ανώνυμη επιστολή στο Αρχηγείο της Αστυνομίας

Χαλκίδα: Ασυνείδητη οδηγός πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης ΑΜΕΑ – Άμεση επέμβαση της Τροχαίας με αφαίρεση πινακίδων [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Τροχαίο ατύχημα στην Λιανή Άμμο [ΦΩΤΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.