Αμάρυνθος Ευβοίας: Εξιχνίαση της Αστυνομία 2 κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων

6 Μαΐου 2020, 12:53 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας Ευβοίας, εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ημεδαπών, οι οποίες διαπράχθηκαν τον Ιούνιο & το Νοέμβριο του 2019, σε περιοχές της Αμαρύνθου Ευβοίας.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Υπεγράφη σύμβαση άνω του 1.000.0000 εμπλουτισμού υδροδότησης για Ψαχνά – Καστέλλα – Τριάδα – Επίσκεψη Ψαθά στα σημεία του έργου

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, προσέγγισε τα θύματά του προφασιζόμενος την πώληση οπωροκηπευτικών προϊόντων και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, προσέγγισε ηλικιωμένο έξωθεν καταστήματος σουπερ μάρκετ και κατάφερε να του αποσπάσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Στη δεύτερη περίπτωση προσέγγισε ηλικιωμένη και κατάφερε να της αποσπάσει χρηματικό ποσό από την οικία της.

Εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγία Παρασκευή: Πάρτι με μπύρες στην πλατεία από ομάδα νεαρών – Στο σημείο τα ΜΑΤ

ΟΛΝΕ: Απάντηση σε δημοσίευμα Ευβοϊκής εφημερίδας με τίτλο: Στήνει “κλουβιά” στην παραλία Ερέτριας

Τηλεδιάσκεψη Ηλία Μπουρμά με τουριστική επιτροπή δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας για την τουριστική ανάδειξη του τόπου

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.