Άμεσα έδρασε η Ομάδα Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων – Εντόπισε τους Ρομά που έκλεψαν από κατάστημα στα Ψαχνά

Κλοπή Ψαχνά

Άμεσή ήταν η κινητοποίηση της ομάδας ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων, για την περίπτωση κλοπής από κατάστημα κάβας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Υπενθυμίζουμε ότι  λίγα λεπτά μετά τις 18:00, το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου ένας άνδρας ρομά με το παιδί του έφθασαν με αγροτικό όχημα έξω από το κατάστημα. Ο άνδρας αρχικά μπήκε μέσα και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να αγοράσει μπύρες. Όπως μπορεί να διαπιστωθεί από το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το eviathema, το ανήλικο παιδί βγαίνει από το αυτοκίνητο όταν βρίσκει την ευκαιρία και αφαιρεί από το ψυγείο μια εξάδα μπύρες, τις οποίες έκρυψε στο αυτοκίνητο.

Έπειτα αφού ο ιδιοκτήτης και ενήλικος δράστης βγαίνουν στον χώρο έξω από το κατάστημα για να πάρει τις μπύρες που ζήτησε, το ανήλικο ανοίγει το δεύτερο ψυγείο και αφαιρεί κάποια αντικείμενα ακόμη.

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου, οι αστυνομικοί, εντόπισαν το σπίτι όπου διαμένει ο εν λόγο Ρομά, ο οποίος παραδέχθηκε την πράξη του και πλήρωσε τον αντίτιμο των κλοπιμαίων στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά στην Χιλιαδού – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα: 41χρονη λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στην μέση του δρόμου

Διάρρηξη σε καφέ στα Ψαχνά Ευβοίας τα ξημερώματα – Η κάμερα έπιασε τον δράστη την ώρα που άδειαζε την ταμειακή μηχανή [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ερέτρια: Άτομα ρίχνουν βαρελότα έξω από σπίτι – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός παραβιάζει κόκκινο φανάρι στο κέντρο της Χαλκίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ερέτρια: Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για την έκρηξη στο γυμνάσιο την ώρα της εκδήλωσης