Αμετανόητος και τοξικός Ο Θωμάς-«τρελάθηκε» με τη βράβευση του Μπουραντά

20 Απριλίου 2024, 3:28 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
ametanoitos-toksikos-Thomas

Αθεράπευτα τοξικός και αμετανόητος ο πρώην δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς μόλις πληροφορήθηκε ότι η Περιφέρεια θα τιμήσει τον Θανάση Μπουραντά για την πολυετή του προσφορά στην αυτοδιοίκηση άρχισε τις τοξικές αναρτήσεις ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί φραστικά στον  Μπουραντά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μια ημέρα πριν την εκδήλωση και ενώ ο πρώην Νομάρχης απουσίαζε από την συνεδρίαση διότι δεν είναι πια μέλος του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση που ήταν πρωτοβουλία του ίδιου του περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και συνδιοργανώθηκε με τον δήμο Κύμης Αλιβερίου εστάλη όπως ήταν φυσικό σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου.

Ο Θωμάς μόλις την έλαβε «τρελάθηκε» την εκτύπωσε σε χαρτί Α3 την κόλλησε στην τζαμαρία του γραφείου του στην Κύμη την φωτογράφισε και έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα ειρωνευόμενος τον πρώην δήμαρχο και πρώην Νομάρχη ότι βραβεύεται χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα.

Από κάτω έγραφαν σχόλια κάτι φανατισμένοι υποστηρικτές του από αυτούς που κυκλοφορούσαν με τα καπέλα προεκλογικά μετά την «περίεργη» απόφαση του δικαστηρίου (για την οποία εκκρεμεί αναφορά στον Άρειο Πάγο) για μια από τις τρείς σοβαρές υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα που βαραίνουν τον Δ.Θωμά…

Ο πρώην δήμαρχος Κύμης και κατηγορούμενος για απιστία κατά της ΔΕΥΑ Κύμης την  περίοδο 2007-2011 (η υπόθεση εκδικάζεται τον ερχόμενο Οκτώβριο μετά από τρεις αναβολές) και για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων που αγγίζουν τις 800 χιλιάδες ευρώ (η υπόθεση έχει αναβληθεί επ’ αόριστον με πρόταση της προϊσταμένης Εισαγγελίας Εφετών!!!) εμφανίστηκε δήθεν συναινετικός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου στις 16 Απριλίου και επιτέθηκε φραστικά στον Θανάση Μπουραντά χωρίς να είναι στην αίθουσα..

Τον κατηγόρησε για τοξικότητα ο άνθρωπος που ευθύνεται για την διαίρεση των δημοτών , την τοξικότητα κατά πολιτικών του αντιπάλων ακόμα και εργαζομένων αλλά και εναντίον πολιτών που διαφωνούσαν πολιτικά με εκείνον.

Δεν μπόρεσε να “χωνέψει” ότι στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο που κατασκεύασε ο Μπουραντάς ακούστηκαν τόσο θετικά λόγια για την προσφορά του ανθρώπου που ο Θωμάς θεωρεί υπεύθυνο για το ότι έχασε το δήμο το 2014.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κ Θωμάς δεν πρόκειται να τα παρατήσει όπως δήθεν λέει δεξιά και αριστερά διότι η αμετανόητη και εριστική συμπεριφορά του δείχνουν το αντίθετο..

Η δήθεν συναίνεση  του στο δημοτικό συμβούλιο έχει να κάνει με το ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα των πρόσφατων εκλογών, την μεγάλη διαφορά ψήφων στις πρόσφατες εκλογές αλλά κυρίως το γεγονός ότι πια δεν διαθέτει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο καθώς έχει μόνο δέκα και με το ζόρι συμβούλους.

Στην προηγούμενη θητεία μαζί με την Αλεξάνδρα θαλασσινού διέθετε τους περισσότερους συμβούλους και έκανε ότι ήθελε στις συνεδριάσεις..

Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν και ο κ Θωμάς φόρεσε το προσωπείο του καλού συμβούλου..

Του ανθρώπου που ενδιαφέρεται για ενότητα και διάφορες άλλες τέτοιες προφορικές φούσκες για το θεαθήναι .

Στην πράξη εξακολουθεί να λειτουργεί διαλυτικά, εριστικά και να προκαλεί εμπόδια όπου μπορεί όπως με την κατεδάφιση του κατεστραμμένου κλειστού της Κύμης που πήγε μετά τις εκλογές στην οικονομική επιτροπή και επιτέθηκε στον πρώην δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και στον νεοεκλεγμένο Νίκο Μπαράκο..

 Μίλησε πολύ άσχημα στο νέο δήμαρχο τον είπε απαξιωτικά πιτσιρικά αλλά στις συνεδριάσεις του δημοτικού  συμβουλίου παριστάνει τον Άγιο!

Στην περίπτωση της βράβευσης του Μπουραντά ο οποίος έχει κάνει τεράστιο έργο στο Νομό και πολλά έργα ως Νομάρχης στην περιοχή που ήταν δήμαρχος ο Θωμάς (λιμάνι Κύμης αλιευτικό καταφύγιο Κύμης σχολεία όπως το Λύκειο Αυλωναρίου και το δημοτικό Κονιστρών, πολλά σχολεία σε όλο το νομό  Χαλκίδα-Αλιβερι-Κάρυστο-Αιδηψό Ιστιαία κλπ κλπ το Διοικητήριο στη Χαλκίδα και πολλά   γήπεδα στην  Εύβοια κλπ).. Ο Δημήτρης Θωμάς   ήταν ο άνθρωπος που επί εννέα χρόνια συκοφαντούσε το Μπουραντά και έλεγε ότι δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο ενώ αυτό ήταν κάτι που χαρακτήριζε μόνο τον εαυτό του.

Μαλιστα τον κατηγορούσε και συκοφαντούσε συστηματικά για το δρόμο Χαλκίδα Κύμη που είναι στην αποκλειστική ευθύνη των κυβερνήσεων!

Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα ότι ο κόσμος θα θυμάται τον Μπουραντά για όσα έχει προσφέρει ενώ εκείνον θα τον θυμούνται για τις τεράστιες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ως διαχειριστής του δήμου Κύμης…..

Δεν μπορεί να ανεχθεί ότι ο ίδιος δεν θα βρεθεί ποτέ στη θέση του Θανάση Μπουραντά να τιμηθεί για την προσφορά του.

Έτσι λειτούργησε μικρόψυχα με πολιτικό κομπλεξισμό και κακία..

Όπως έκανε και με την επίσκεψη του νυν δημάρχου στην αδελφοποιημένη με την Κύμη πόλη της κάτω Ιταλίας όπου έγραψε ότι δεν κλήθηκε  ο πρόεδρος της Κοινότητας..

Ενώ λοιπόν έγινε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο Νίκος Μπαράκος ενημέρωσε το σώμα γι’ αυτή την επίσκεψη δεν ακούσθηκε η παραμικρή αντίρρηση στο συμβούλιο..

Όμως μετά έκανε ανάρτηση ο Θωμάς και ακολούθησε «ρεπορτάζ» από το γνωστό μπλοκ με τα κείμενα κονσέρβα και τις τηλεφωνικές κατευθύνσεις του γνωστού –άγνωστου… ότι επι Θωμά είχε πάει στην Ιταλία πολυπληθής αντιπροσωπεία με σχολεία χορευτικά συγκροτήματα κλπ κλπ.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ο Δημήτρης Θωμάς συνεχίζει τον μοναχικό δρόμο της τοξικότητας και της άρνησης , ότι στις δημοτικές εκλογές του 2028 θα είναι πάλι υποψήφιος βρίσκοντας κάποιο τρυκ (μην διαλυθεί ο συνδυασμός κλπ κλπ) και ότι λειτουργεί σαν να μην έγιναν εκλογές και να μην αντιλήφθηκε την βούληση του κόσμου να πάει επιτέλους στο σπίτι του μετά από πέντε διαδοχικές εκλογικές ήττες!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.