Αμφιθέα: Πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο πολιτιστικό κέντρο [ΦΩΤΟ]

ΑΜΦΙΘΕΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ EVIATHEMA

Εξαιρετικά χρήσιμη ήταν η πρωτοβουλία του Συλλόγου Αμφθεατών να προσκαλέσουν την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης για να παρουσιάσουν τις βασικές ενότητες πρώτων βοηθειών στους κατοίκους της περιοχής.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/09, σε αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Αμφιθέας, με  εισηγητή τον Εκπαιδευτή Σταύρο Τζιγιάννη, της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης που εδρεύει στην Νέα Αρτάκη.

Ο κ. Τζιγιάννης, κατά την διάρκεια παρουσίασε βασικές ενότητες των πρώτων βοηθειών, όπως η Διαχείριση καρδιακής ανακοπής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ποια είναι η σωστή θέση ασφαλείας για τον τραυματία, η λιποθυμία κα.

Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν με αρκετό ενδιαφέρον, κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τις πρώτες βοήθειες ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τα εκθέματα που υπάρχουν στον χώρο του πολιτιστικού κέντρου.

Το παρών έδωσαν όλα τα μέλη του Συλλόγου Αμφιθεατών, ο Τοπικός Πρόεδρος της Αμφιθέας, Θανάσης Μπαρώτας, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστασία Καρατζά καθώς και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

ΑΜΦΙΘΕΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ2 EVIATHEMA

ΑΜΦΙΘΕΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ2 EVIATHEMA4 ΑΜΦΙΘΕΑ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ EVIATHEMA ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΟΥΣΕΙΟ EVIATHEMA ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΟΥΣΕΙΟ EVIATHEMA3 ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΟΥΣΕΙΟ EVIATHEMA4 ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΟΥΣΕΙ3Ο EVIATHEMA ΑΜΦΙΘΕΑ ΜΟΥΣΕΙ3Ο EVIATHEMA3

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

fb1