Αναφορά στη Βουλή του Θανάση Ζεμπίλη για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Θανάσης Ζεμπίλης

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει την άρση του αδιεξόδου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη (Αρμόδιος Υφυπουργός: Λευτέρης Αυγενάκης), την με αρ.πρωτ.: 1366/6-10-2022 Επιστολή της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, με την οποία αιτείται την άμεση άρση του αδιεξόδου στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, η Αναφορά του Θανάση Ζεμπίλη υπογραμμίζει τα εξής:

«Ο Βουλευτής Ν. Ευβοίας Αθανάσιος Γ. Ζεμπίλης καταθέτει προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρία Λίνα Μενδώνη την με αρ. πρωτ.:1366-6.10.2022 Επιστολή της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, αναφορικά με την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και τα ζητήματα που έχουν ανακύψει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από την διαδικασία της εγγραφής στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α. Με την ανωτέρω επιστολή της η Ε.Π.Σ.Ε. ζητά σταθερή λύση, που να αντιμετωπίζει θέματα εγγραφής στο αθλητικό μητρώο, τροποποίησης καταστατικών των σωματείων και συλλογής των απαραίτητων εγγράφων, ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Παρακαλώ όπως εξετάσετε τη συνημμένη Επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».

Ακολουθεί η επιστολή της Ε.Π.Σ.Ε. σχετική με το θέμα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ page 0001 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ page 0002