Αναφορά Θανάση Ζεμπίλη για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στη Κύμη 

θανάσης Ζεμπίλης Politic News

Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει τη συνδρομή των αρμόδιων Υπουργών για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην Κύμη, καθώς η πόλη έχει μείνει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις και η νεολαία στερείται χώρων άθλησης. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, την με αρ. πρωτ.: 6930/23-05-2022 επιστολή του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιου Μπουραντά, με την οποία αιτείται την παραχώρηση του χώρου της «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης» στο δήμο για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών, καθώς και την ένταξη αποκατάστασης του κλειστού Γυμναστηρίου και του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού. Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης με την Αναφορά του υπογραμμίζει τα εξής:

«Καταθέτω ως Αναφορά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και Πολιτισμού & Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη το με αρ.πρωτ.: 6930/23-05-2022 έγγραφο του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιου Μπουραντά, με το οποίο αιτείται τα εξής:

Α) Την παραχώρηση του χώρου της εταιρείας «Ηλεκτρομηχανική Κύμης» στον οικείο δήμο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αθλητικών υποδομών στην Κύμη.

Β) Να ενταχθούν στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού τα δύο έργα αντικατάστασης ζημιών αφενός του Κλειστού Γυμναστηρίου Κύμης και αφετέρου του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Κύμης, καθώς η πόλη έχει μείνει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις και η νεολαία στερείται χώρων άθλησης.

Παρακαλώ όπως εξετάσετε τη συνημμένη επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».

Διαβάστε Επίσης

Απεβίωσε η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών από τα Ψαχνά που είχε καταρρεύσει στο γήπεδο

33χρονος γρονθοκόπησε τον 73χρονο πατέρα του

Σε αργία πρέπει να τεθούν Καρτελιάς-Θωμάς και Μπάτσα σύμφωνα με το νόμο

ΣΟΚ στην Χαλκίδα: 35χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Στρατιωτικό ελικόπτερο Apache έκανε αναγκαστική προσγείωση σε παραλία της Εύβοιας

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις