in

Ανακοίνωση 9 νέων υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα του Γιώργου Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

  • Καρατζίκης Γιώργος

ΟΓιώργοςΚαρατζίκης είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας τροφίμων και  εργάζεται ως υπεύθυνος Παραγωγής στον ιδιωτικό τομέα (HQF Μιμίκος). Είναι Γραμματέας  του ΔΣ του Α.Ο. Κύζικος Νέας Αρτάκης και ασχολείται αρκετά χρόνια με τον χώρο των υποδομών και Ακαδημιών ποδοσφαίρου. Έχει δύο παιδιά ηλικίας  12 και 28 ετών αντίστοιχα. Πιστεύει ότι δεν αρκεί μόνο η κριτική αλλά χρειάζεται η ενεργός ενασχόληση με τα κοινά για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει ΑΜΕΣΑ με αποτελεσματικότητα και δικαιοσύνη από τον Γιώργο Σπύρου, γι’ αυτό και με τιμή αποδέχτηκε την πρόσκληση – πρόκληση, να βοηθήσει το έργο του, θέτοντας υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Άμεσα.

  • Δούδαλη – Τσάλλα Κατερίνα

Η ΚατερίναΔούδαλη – Τσάλλα   γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1974, όπου και κατοικεί έως σήμερα .Είναι μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσάλλα ιδιωτικό υπάλληλο. Είναι Απόφοιτος Γενικού Λυκείου με πτυχίο πληροφορικής. Εργαζόταν σε δικηγορικά γραφεία, έχοντας την ευθύνη της γραμματειακής υποστήριξης.Η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με τα δρώμενα της τοπικής δημοτικής αρχής του τόπου μας και να υπηρετήσει τους συνδημότες της, οφείλεται στην πίστη της ότι η Χαλκίδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και μπορεί να το έχει.

  • Καρβελάς Θανάσης

Ο Θανάσης Καρβελάς είναι οικοδόμος και εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στα Φύλλα τα τελευταία 4 χρόνια. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Θέλει να προσφέρει στο χωριό του με τη δημιουργία έργων, όπως παιδική χαρά και αναβάθμιση των πλατειών για όλους.Γι’ αυτό και επέλεξε να συμμετέχει πάλι στις εκλογές. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Φύλλων.

  • Μακρίδης Ιωάννης

Ο Ιωάννης Μακρίδης είναι επιχειρηματίας,  παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά και ως εκλεγμένος σύμβουλος έχει διατελέσει Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου επί τρεις τετραετίες και μέλος κοινοτικού συμβουλίου Νέας Λαμψάκου για μία τετραετία. Με βασική μέριμνα το συλλογικό και όχι το ατομικό συμφέρον επιθυμεί το καλύτερο για το χωριό του, με τη σωστή αξιοποίηση του και τα κατάλληλα έργα που θα το βγάλουν από την χρόνια εγκατάλειψη και θα το αναδείξουν σωστά.

  • Μπουροδήμου Μαρία

Η Μαρία Μπουροδήμου είναι 20ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα (Δοκός). Σήμερα σπουδάζει “Επιστήμες Υπολογιστών” στο Παν/μιο Κρήτης. Είναι Πανελλήνια πρωταθλήτρια TAEK WON DO και μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Δοκού “Η Άνοιξη”.

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος (στο Βασιλικό).

  • Ευσταθίου Θανάσης

Ο Θανάσης Ευστάθιου, 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε  στην πόλη της Χαλκίδας. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ παράλληλα εργάζεται και στην εστίαση τα τελευταία 10 χρόνια.  Στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η κοινωνικότητα και ο αυθορμητισμός.

Χόμπι του τα ταξίδια,οκινηματογράφος και τα extremesports, ενώ εκτιμά ιδιαίτερα το καλό φαγητό. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

  • Καρλή Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα Καρλή είναι Γενικός Ιατρός και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο κέντρο της Χαλκίδας. Η ειδικότητα της Γενικής Ιατρικήςείναι η καρδιά της φροντίδας υγείας, αφορά τους πολίτες μιας κοινότητας στο σύνολο της, είτε νοσούν είτε όχι. Η επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη της προσφοράς στους συμπολίτες της και το όραμα της να αποκτήσει η πόλη τις σωστές βάσεις σε  δημοτικά ιατρεία με τις κατάλληλες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και ουσιαστική  πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς και την ανάπτυξη ενός κοινωνικού μηχανισμού που θα εξασφαλίζει σε κάθε άτομο ένα βιοτικό επίπεδο για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής του υγείας του.

  • Μαρίνης Απόστολος

Ο Απόστολος Μαρίνης είναι πατέρας τριών παιδιών, κάτοικος Καλοχωρίου-Παντειχίου και  απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της 40ετούς θητείας του στην Ελληνική Αστυνομία υπηρέτησε σε  μάχιμες Υπηρεσίες της Αττικής σε διάφορες  θέσεις και βαθμούς,  στην Ασφάλεια Προστασίας Επισήμων, ως προϊστάμενος στην Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων σε επιτελική θέση καθώς και στην Δ/νση Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής από όπου και αποστρατεύτηκε. Επί  σειρά ετών  κατά την ενεργό υπηρεσία του ανάπτυξε συνδικαλιστική δράση σε σωματείο της ΕΛ.ΑΣ του Νομού Αττικής και  μετά την αποστράτευση του είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας.  Έχει διατελέσει πρόεδρος στον  Εξωραϊστικό και  Πολιτιστικό  σύλλογο Καλοχωρίου,υλοποιώντας δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού& ιστορικού περιεχομένου. Στόχος της συμμετοχής του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές  είναι μέσω της συλλογική μας δράσης να επιλυθούν σοβαρά ζητήματα του τόπου μας ώστε ΑΜΕΣΑ να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

  • Μπιτζάκης Αναστάσιος

Ο Αναστάσιος (Τάσος) Μπιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Εργάζεται  στον ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Χαλκίδας. Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με εθελοντικές δράσεις και με τον αθλητισμό. Το έναυσμα για την ενεργό συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση προέκυψε από την ανάγκη να αναδειχτούν νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες, σε ένα δημοκρατικό-ανθρωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης, όπου θα κυριαρχεί ο διάλογος και η συλλογικότητα. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Εύβοια: Δύο συλλήψεις από την ΕΛΑΣ την Τρίτη

Φθιώτιδα: Πρόλαβαν δασική πυρκαγιά κοντά σε βενζινάδικο