Ανακοίνωση: Η «οικογένεια» της SABO πενθεί

Sabo ανακοίνωση

Αισθανόμαστε βαθιά οδύνη για την απώλεια εργαζομένου συνεργάτη μας αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό εργαζομένου μας στις εγκαταστάσεις της SABO στο Βασιλικό Ευβοίας, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, κουβούκλιο γερανοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι δύο εργαζόμενοι εκτελώντας εργασίες αλλαγής εσωτερικών λαμπτήρων, κατέπεσε στο έδαφος από ύψος 4-5 μέτρων. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από πραγματογνώμονες και τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε πλήρη συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε συνεχώς στη διάθεσή τους, καθώς είναι η πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, που συμβαίνει ένα τέτοιο δυστύχημα.

Από την πρώτη στιγμή και για όσο χρειαστεί, κύριο μέλημά μας είναι να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του εργαζόμενου που έχασε τη ζωή του και να βοηθήσουμε από την πλευρά μας, στην αποκατάσταση της υγείας του έτερου εργαζόμενου που νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει.

Παρά τη βαθιά μας λύπη θεωρούμε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους εργαζομένους μας που προσέτρεξαν αμέσως για βοήθεια και το προσωπικό του ασθενοφόρου που έσπευσε γρήγορα και έκανε ό,τι ήταν δυνατόν.

Εκ μέρους όλων των εργαζομένων μας στην οικογένεια της SABO, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τη συμπάθειά μας στον συνάδελφο που βρίσκεται στο Νοσοκομείο. Θα είμαστε δίπλα τους.

Με βαθιά θλίψη,

Δημήτρης Κοίλιαρης

Ευγενία Κοίλιαρη

Ματίνα Κοίλιαρη

Διοικητικό Συμβούλιο της SABO SA