Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε.: Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας ενημέρωσης για το CLLD/LEADER Νότιας Εύβοιας και Σκύρου

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΝΟΤΙΑΕΥΒΟΙΑ

Με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την εμψύχωση του πληθυσμού της Νότιας Εύβοιας και Σκύρου η ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της ιστοσελίδας https://evialdss.gr/.

Με την πρωτοβουλία αυτή η ΟΤΔ Κοινοπραξία Αναπτυξιακή Εύβοιας Α.Ε. – Ο.Α.Σ.Ε Α.Ε.  παρέχει στον τοπικό πληθυσμό έγκυρη, ουσιαστική και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που δημιουργούν οι εξελίξεις στο ευρύτερο θεσμικό, τεχνολογικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον αλλά και για τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται από τις εξελίξεις αυτές.

Στην ιστοσελίδα https://evialdss.gr/ παρουσιάζεται μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών για θέματα κυρίως τεχνικά, διοικητικά, αναπτυξιακά, οικονομικά που χρειάζονται οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή εφαρμογής του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER της Νότιας Εύβοιας και Σκύρου.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε:

  • στις κουκίδες γνώσης, μια ενότητα που εμπλουτίζεται συστηματικά με υλικό το οποίο δίνει απλά και με ακρίβεια στους κατοίκους της περιοχής ένα πρώτο στίγμα ενημέρωσης α) για τις ευκαιρίες συμμετοχής τους σε αναπτυξιακές δράσεις και προγράμματα β) για την εξασφάλιση ενισχύσεων και αποζημιώσεων που δικαιούνται γ) την έγκαιρη προσαρμογή των δραστηριοτήτων τους σε θεσμικές και διοικητικές μεταβολές
  • στις γέφυρες πληροφορίας όπου παρουσιάζονται αναλυτικά μέθοδοι, πρακτικές, τάσεις,  παραδείγματα γύρω από διάφορα τεχνικά, επιχειρησιακά, αναπτυξιακά και άλλα θέματα με σκοπό την υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής στις διαδικασίες λήψης των επιχειρησιακών τους αποφάσεων.
  • στα όσα Συμβαίνουν γύρω μας μια ενότητα που παρουσιάζει διάφορες πρωτοβουλίες που αναπτύσσει ή συμμετέχει η ΟΤΔ καθώς και άλλοι τοπικοί φορείς όπως ενημερωτικές συναντήσεις, εκδηλώσεις κλπ.

Επίσης στο δικτυακό τόπο μπορείτε να γνωρίσετε τους Leaders μας, μια ενότητα αφιερωμένη αποκλειστικά στην προβολή έργων που έχουν υλοποιηθεί ή υλοποιούνται από επιχειρήσεις και φορείς της περιοχής  στο πλαίσιο του προγράμματος Leader

Διαβάστε Επίσης

ΣΟΚ στην Χαλκίδα: Γνωστή δικηγόρος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στην μέση του δρόμου

Χαλκίδα: Στο αυτόφωρο 32χρονο για ναρκωτικά – Τον έπιασε στα πράσα η Α ΟΠΚΕ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Δροσιά Χαλκίδας

Χαλκίδα: Έκρυβε στο σπίτι χασισόδεντρο – Στο αυτόφωρο μετά από ντου της Ασφάλειας

Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις