Αναπτυξιακή Ευβοίας – Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του TANGRAM – Δυναμικό παρών της Εύβοιας στο τουριστικό γίνεσθε της Ευρώπης

TANGRAM1 EVIATHEMA

Παρουσιάστηκε σήμερα Παρασκευή 30/07 το πρωί το πρωτοποριακό για τα δεδομένα της Εύβοιας έργο, TANGRAM υπό την ομπρέλα της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Ευβοίας στο περιφερειακό μέγαρο της Χαλκίδας.

Το έργο Tangram θα παρέχει τις εισροές και τις λύσεις προκειμένου να αναπτυχθεί το βέλτιστο πλαίσιο συντονισμού για τη βελτίωση των συνθηκών, την προσβασιμότητα και την παρουσίαση πολιτιστικών τοπίων κατά μήκος της περιοχής ADRION.

Στο έργο TANGRAM συμμετέχουν τουλάχιστον 9 ακόμη φορείς από χώρες του εξωτερικού όπως η Ιταλία, η Αλβανία, η Σερβία, η Κροατία και φυσικά η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Εύβοια.

Οι κύριοι στόχοι του TANGRAM είναι η ανάπτυξη κοινής αντίληψης για τη βιώσιμη αξιοποίηση και τον τουριστικό προορισμό που προωθεί τη συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων καθώς και η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής -στόχου ADRION μέσω της βιώσιμης προώθησης των πάρκων.

Στην σημερινή παρουσίαση συμμετείχαν με φυσική παρουσία ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας Ευάγγελος Κούκουζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης, ο Αντιδήμαρχος Ερέτριας και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Κηρύκος Μπασινάς.

Ενώ απομακρυσμένα μέσω τηλεδιάσκεψης παρακολούθησαν και εκπρόσωποι φορέων των Χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Την εκδήλωση άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό – παρουσίαση των παρευρισκόμενων ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευάγγελος Κούκουζας:

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ηλίας Μπουρμάς:

Με την σειρά του και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Κώστας Γαλάνης:

Ακολούθως ο κ. Κηρύκος Μπασινάς ως αντιδήμαρχος του Δήμου Ερετρίας και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου χαιρέτισε τους συμμετέχοντες ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι το έργο TANGRAM για τον Δήμο Ερέτριας:

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων που συμμετέχουν στο έργο TANGRAM στα Αγγλικά.

Μετά το πέρας της παρουσίασης αποκλειστικές δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας Βαγγέλης Κούκουζας στο eviathema.gr

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ EVIATHEMA

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ EVIATHEMA

KOYKOYZAS TANGRAM EVIATHEMA

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ2 EVIATHEMA

ΚΗΡΥΚΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ EVIATHEMA

TANGRAM EVIATHEMA

Δήμος Χαλκιδέων: Ξεκινάει πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμών για ευάλωτες ομάδες πολιτών

Γιάννης Τούντας: Ο κορωνοϊός είναι μεταδοτικός όσο η ανεμοβλογιά – Θα θρηνήσουμε και παιδιά

Καύσωνας: Έκτακτα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους – Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Ραγδαίες εξελήξεις – Σήφης Βαλυράκης: Ποιοι είναι οι δύο Βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του

Πόθεν έσχες βουλευτών – Ζαλίζει η φορολογική δήλωση του Σπύρου Πνευματικού και της συζύγου του με πάνω από 1.500.000 εκ. καταθέσεις – Ποιοι άλλοι έχουν περιουσία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι