in

Ανίερη πολιτική συμμαχία του Πιλάτη με τον πρώην δήμαρχο Κύμης;

Ο κ Πιλάτης το 2014 τέθηκε προσωρινά επικεφαλής  μιας παράταξης που δημιουργήθηκε ως αντίβαρο στην λαίλαπα Θωμά..Δεν άντεξε το βάρος της συνθήκης και παραιτήθηκε  παραδίδοντας την αρχηγία ενώ του είχαν έτοιμο και αξιόλογο συνδυασμό.

Εζυγίσθει κρίθηκε ελιποβαρής πολιτικά και αποχώρησε από την ηγεσία.(μόνος του!!!)

Το φίδι από την τρύπα κλήθηκε να βγάλει ο πρώην Νομάρχης Θανάσης Μπουραντάς που ηγήθηκε της συμπολιτείας και κατάφερε να εξυγιάνει το δήμο που βρισκόταν υπο διάλυση από τα οικονομικά σκάνδαλα.

Από το 2014 όμως ο κ Πιλάτης ήταν  αδιαλείπτως δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, μέχρι πρόσφατα που τον διέγραψε ο Θανάσης Μπουραντάς.

Σε όλο αυτό το διάστημα διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου 2018-2019 και έκτοτε την περίοδο 2019-2023 αναπληρωτής δήμαρχος και αρμόδιος επί των οικονομικών, χωρίς ποτέ να διαφωνήσει ή να διαχωρίσει τη θέση του σε οτιδήποτε διαχειρίστηκε η δημοτική αρχή.

Διατείνεται μάλιστα ότι με τη δική του συμβολή ο δήμος πέτυχε την οικονομική εξυγίανση του- ψευδώς βεβαίως γιατί η κάθαρση και η οικονομική ανασύνταξη του δήμου Κύμης Αλιβερίου επιτεύχθηκε πρωτίστως…Από τον έμπειρο αυτοδιοικητικό  Θανάση Μπουραντά επί τρεις τετραετίες Νομάρχη αλλά και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Μπόκαρη που ήταν αρμόδιος επί των οικονομικών στην πρώτη και δυσκολότερη θητεία το 2014-2019.

Τότε που ο δήμος κόντευε να τιναχθεί στον αέρα και κινδύνευαν όχι μόνο οι μισθοδοσίες του προσωπικού αλλά διακυβεύονταν ακόμα και η δυνατότητα του δήμου Κύμης Αλιβερίου να μπορεί να αγοράσει χαρτική ύλη και στυλό!

Τότε δόθηκε η μάχη της εξυγίανσης των οικονομικών  από την ομάδα των αιρετών, τους συνεργάτες του δημάρχου Γιώργο Μαθιουδάκη, τον αείμνηστο Γιάννη Γκοσιμήδα, τον αείμνηστο Φώτη Αναστασίου και των υπαλλήλων του δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ο Πιλάτης ανέλαβε το 2019 μια έτοιμη οικονομική υπηρεσία με υπαλλήλους και προϊσταμένη!

Πέρα όμως από όλα αυτά ο κ Πιλάτης σήμερα στηρίζει Θωμά..

Σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις του λέει πως αν δεν καταφέρει να φτιάξει ψηφοδέλτιο (που είναι και το πιθανότερο) Θα στηρίξει ανοιχτά τον υπόδικο πρώην δήμαρχο.

Αλήθεια..τα οικονομικά του δήμου Κύμης Αλιβερίου εξαιτίας ποιου έφτασαν σε αυτό το χάλι; Γιατί επαίρεται ότι συνέβαλε στην οικονομική εξυγίανση ο κ Πιλάτης και τώρα στηρίζει τον αποκλειστικώς υπεύθυνο της παρολίγον διάλυσης του δήμου;

Γιατί τόσα χρόνια (εννέα συναπτά) δεν έβγαλε άχνα; Και τελικά πότε διαπίστωσε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν κάνει; Όταν κατάλαβε  ότι κανείς από την παράταξή του δεν τον θέλει για αρχηγό; Γιατί είχε φαγωθεί να ηγηθεί αυτής της παράταξης αφού θεωρεί ότι απέτυχε;

Τώρα γυρίζει δεξιά και αριστερά και κατηγορεί τον δήμαρχο Θανάση Μπουραντά.

Μόνο ντροπή υπάρχει γι αυτή την συμπεριφορά.. Κατηγορεί και τους πρώην συναδέλφους του με αστήρικτους αβάσιμους έως συκοφαντικούς ισχυρισμούς..
Γιατί δεν βγαίνει δημόσια να πει αυτά που υποστηρίζει στο παρασκήνιο;; Τι φοβάται περισσότερο; Τις μηνύσεις ή τον αυτοεξευτελισμό του;

Αλλά οι πολίτες δεν είναι χαζοί.. έχουν καταλάβει και τα κίνητρα και τον ρόλο του κ Πιλάτη γι αυτό και περιφέρεται  ασκόπως προσπαθώντας να φτιάξει συνδυασμό και δεν μπορεί.( σε ένα μήνα από σήμερα θα δούμε αν επιβεβαιωθούμε ή διαψευσθούμε για την εκτίμηση που έχουμε ότι δεν θα μπορέσει να φτιάξει συνδυασμό ή επιβεβαιωθούν τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που τον θέλουν “να πηγαίνει σφαίρα”

Δυστυχώς στην πολιτική η αξιοπρέπεια και η συνέπεια λόγων και έργων είναι ζητούμενο.

Αυτό που είναι πλέον κοινό μυστικό είναι η κάθοδός του στο ίδιο ψηφοδέλτιο  με τον υπόδικο πρώην δήμαρχο. Εάν συμβεί αυτό θα πρόκειται για τον απόλυτο πολιτικό εξευτελισμό!

 

Πώς θα ψηφίσουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου – Δείτε τις εγκυκλίους

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Βόλο – Εμβόλισαν περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη