in

Ανήθικο συκοφαντικό και προσβλητικό σχόλιο της Δέσποινας Μαρίνου για υποψήφιο Γιατρό από το Αλιβέρι

Με δημόσια τοποθέτηση της με σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια με το συνδυασμό του Δ.Θωμά, Δέσποινα Μαρίνου προχώρησε σε ένα άκρως υποτιμητικό, προσβλητικό και συκοφαντικό σχόλιο απαξιώνοντας την επαγγελματική και επιστημονική αξία του Ιατρού Ουρολόγου από το Αλιβέρι Γιώργου Τσιμπούκη , ο οποίος είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Μπαράκου.

Η κυρία Μαρίνου μάλιστα σε άλλο σχόλιο της ανέφερε ψέματα ότι ο σημερινός δήμαρχος δεν ζύγιζε τα σκουπίδια και αναγκάστηκε να το κάνει μετά από μήνυση του Δ.Θωμά.

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι αλήθεια διότι το θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων είχε απασχολήσει πολύ καιρό πριν τη δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου , είχαν γίνει ενέργειες και πολύ μετά ο πρώην δήμαρχος έκανε μια μήνυση προσπαθώντας να εξισώσει την δική του θητεία με τις επόμενες όπως είχε κάνει και στις εκλογές του 2019 που μοίραζε φυλλάδια σε όλο το Δήμο αποκαλώντας τον Θανάση Μπουραντά πλαστογράφο με μια κατασκευασμένη και συκοφαντική μήνυση.

Η ίδια η κυρία Μαρίνου το 2010 έλεγε ότι ο αείμνηστος Παπαναστασίου κατηγορείται από τη δικαιοσύνη και θα τεθεί σε αργία μετά τις εκλογές ενώ για την αργία του Δ.Θωμά δεν είπε κουβέντα.

Η ίδια η κυρία Μαρίνου που τρέφει άσβεστο μίσος για τον Θανάση Μπουραντά και δεν χάνει ευκαιρία σε πολλές αναρτήσεις της να αναφέρει το δήμο υποτιμητικά ως Μπουρανιστάν (χωρίς κανένα σεβασμό σε πρόσωπα και θεσμούς) είναι εκείνη που το 2014 έλεγε ότι θα βγει δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, πέτυχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είχε μελετήσει ούτε τον σχετικό νόμο και η υποψηφιότητα της ακυρώθηκε από το πρωτοδικείο Χαλκίδας λόγω έλλειψης συμμετοχής του απαιτούμενου αριθμού γυναικών με την ποσόστωση και έτσι εξέθεσε το κόμμα που την στήριξε και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που βρέθηκαν εκτός εκλογών!

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε ακόμα και τα δικά της όρια και προσέβαλε δημόσια έναν επιστήμονα Ιατρό αμφισβητώντας την επιστημονική του αξία και δείχνοντας παντελή έλλειψη πολιτικού πολιτισμού.
Υιοθετώντας την τοξικότητα του συνδυασμού στον οποίο εντάχθηκε δεν υπολόγισε ούτε τα παιδιά του, την οικογένεια τους φίλους και συνδημότες του Γιατρού που τον έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολύ ακατάλληλο!!!
Ο Γιατρός Γιώργος Τσιμπούκης με μια πολιτισμένη και εμπεριστατωμένη ανάρτηση απάντησε στην προσωπική του σελίδα με το παρακάτω σχόλιο:

Πολλές φορές στην ιατρική κάνουμε αυτό που λέμε «δεύτερη ανάγνωση». Στην προκειμένη διαβάζουμε το σχόλιο μιας κυρίας, που αποτελεί δυσφήμηση προς το πρόσωπο μου. Εκτός από τον δυσφημιστικό χαρακτήρα του σχολίου διακρίνουμε το θράσος κ την δειλία , συνδυασμός που καταδεικνύει κυρίως απουσία παιδείας, ήθους κ ανθρωπιάς. Όταν δε λαμβάνει χώρα στα πλαίσια της πολιτικής, αποδεικνύει κ το χαμηλό επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού από μέρους του συντάκτη. Μέσω του εν λόγω σχολίου είναι εμφανής η αναίδεια, η έλλειψη παιδείας, αλλά και απερισκεψία- προσβάλλεται η τιμή κ η υπόληψη ενός ανθρώπου, πατέρα τριών παιδιών (σε ηλικίες που έχουν διαδραστικότητα στα social media, άρα εκτός της ψυχολογικής βίας ίσως να δεχθούν κ σωματική), ελεύθερου επαγγελματία (που βιοπορίζεται μέσω του επαγγέλματος αυτού & ζει & αγωνίζεται), και θίγεται η αξιοπρέπεια αυτού κ της οικογένειας του. Αυτό είναι θράσος.. η δειλία τώρα είναι όταν αποφεύγεις να πεις ευθέως αυτό που θες-«δεν ακούγονται… ακούω άλλους πολίτες να λένε»: ζητάτε την ψήφο του λαού, και δεν έχετε τα κότσια να πείτε αυτό που θέλετε, ή μάλλον αυτό που σας είπαν να γράψετε… ζητάτε την ψήφο του λαού κ στηρίζεστε στις απόψεις κ στα σκόρπια λόγια του καθενός- δεν έχετε κριτική άποψη; Δεν έχετε το σθένος κ την παιδεία να πείτε στον οποιοδήποτε πως για να κρίνεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον τις γνώσεις του κρινόμενου θύματος σου; Δεν λέω, σίγουρα έχω κάνει κάποια λάθη κ σίγουρα δεν είμαι «ο αναμάρτητος, ο πρώτος τω λίθο βαλετω», αλλά δεν δέχομαι κριτική από οποιοδήποτε δεν έχει τουλάχιστον τα προσόντα για να το κάνει. Άλλωστε πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον επαγγελματικό τομέα, σε αντίθεση με τον χαρακτήρα που δεν αλλάζει δυστυχώς για εσας. Αναφερθήκατε σε εμένα προσωπικά, αναφέρεστε σε ακροδεξιούς του συνδυασμού κ σε κάποιον κύριο «τίποτα». Τελικά πείτε μας πολιτικό λόγο έχετε ή απλά μια κακή κουβέντα για όλους;
Τέλος κυρία Μαρίνου Δέσποινα αν κ πάντα θα διατηρώ κάθε νόμιμο δικαίωμα μου απέναντι στο προσβλητικό κ συκοφαντικά δυσφημιστικό σχόλιο σας, σκέφτομαι ειλικρινά αν αξίζετε έστω κ αυτή η απάντηση και αν ποτέ θα άξιζε τον κόπο κ τον χρόνο να ασχοληθώ περαιτέρω μαζί σας…

Δεκάδες είναι τα σχόλια συμπαράστασης κάτω από την ανάρτηση του γιατρού, καταδικάζοντας την ανήθικη, απολιτική, προσβλητική και συκοφαντική συμπεριφορά της κυρίας Μαρίνου!

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Εύβοια: Φωτιά στην Ερέτρια – Άμεση επέμβαση πυροσβεστικής και εθελοντών

Γιώργος Σπύρου

Ανακοίνωση νέων υποψηφιοτήτων δημοτικής κίνησης Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα