Άνοιξαν και πάλι σήμερα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Επίσκεψη Μαρίας Βασιλείου στα σχολεία του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

1 Ιουνίου 2020, 6:51 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Άνοιξαν σήμερα, δευτέρα 1 Ιουνίου, όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία της χώρας μετά από αρκετές μέρες που ήταν κλειστά λόγο της καραντίνας.

ΙΝΤΕΡΚΕΜ Βαθύ Αυλίδας – Καταγγελία για περίεργες αναθυμιάσεις στο εργοστάσιο, κινητοποίηση της Αστυνομίας

Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, τα πράγματα κύλισαν ομαλά, όπως δήλωσε στο eviathema.gr η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Βασιλείου.

Η κα Βασιλείου, το πρωί, επισκέφθηκε σχεδόν όλα τα σχολεία νηπιαγωγεία και δημοτικά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ώστε να συνομιλήσει με τους Διευθυντές και τους Δασκάλους.

101517516 295785475140095 9085552377481658368 n

Καθώς επίσης σήμερα, το Υπουργείο Παιδείας, έστειλε για τα Σχολεία του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων 153 συνολικά μπουκάλια, απολυμαντικού τα οποία το κάθε σχολεία μπορούσε να προμηθευτεί σύμφωνα με την λίστα που είχε ορίσει για τις ποσότητες.

Με ευθύνη των διευθυντών και των δασκάλων που ενήργησαν βάση της εγκυκλίου που απέστειλε το υπουργείο παιδείας, την παρουσία των καθαριστριών καθώς και την έγκαιρη προμήθεια καθαριστικών και απολυμαντικών από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή.

 

Διαβάστε Επίσης

Ψαχνά Ευβοίας: Καινούριες ταμπέλες οδικής κυκλοφορίας

Πρόταση Πανεπιστημίου Αιγαίου για δημιουργία παραρτήματός του στην Κύμη

Σπανός – Βάκα – Ψαθάς – Κελαϊδίτης στο Αφράτι για το έργο αποκατάστασης αρδευτικού καναλιού Καλαποδιού ποταμού Λήλαντα [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.