Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Κελαϊδίτη: “Τα σχετικά δημοσιεύματα και η σύνδεση τους με το πρόσωπο μου είναι ψευδή και ανυπόστατα.”

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Απάντηση απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης σχετικά με δημοσίευμα του zougla.gr, μετά από καταγγελία αναγνώστριας.

Το κείμενο της απάντησης:

Με το παρόν θέλω να απαντήσω στα δημοσιεύματα των ιστολογίων zougla.gr, kanenazori.com τα οποία επιχειρούν να με εμπλέξουν με βαρείς χαρακτηρισμούς, με ηθικές και νομικές προεκτάσεις σε ζητήματα πολεοδομικής φύσης που ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν με αφορούν.

Στις συγκεκριμένες ιδιοκτησίες οι οποίες βρίσκονται στη Νέα Αρτάκη δεν έχω το παραμικρό δικαίωμα κυριότητας, χρήσης, νομής, κατοχής. Ανήκουν σε συγγενικά μου πρόσωπα, τα οποία λειτουργούν αυτοτελώς και χωρίς οποιαδήποτε δική μου εμπλοκή ή ευθύνη.

Έχω κάθε λόγο να πιστεύω βάσιμα πως οι οποιεσδήποτε ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς τους, έχουν πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στο Νόμο, τον πολεοδομικό κανονισμό της περιοχής και τις προβλεπόμενες διαδικασίες αδειοδότησης. Η δε πληρότητα και ορθότητα του σχετικού ελέγχου είναι αποκλειστική ευθύνη των αρμοδίων δημοτικών υπηρεσιών, προς τις οποίες θα πρέπει να απευθυνθείτε.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά, η εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στο πρόσωπο μου και πάνω από όλα οι ηθικές μου αρχές δεν μου επιτρέπουν να σιωπήσω το αντίθετο, με υποχρεώνουν να απαντήσω με καθαρό και ειλικρινή λόγο πως οι καταγγελίες, τα σχετικά δημοσιεύματα και η σύνδεση τους με το πρόσωπο μου είναι ψευδή και ανυπόστατα.

Παρακαλώ όπως άμεσα αποκαταστήσετε την αλήθεια, δημοσιεύοντας αυτούσια την παρούσα επιστολή.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κελαϊδίτης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!.