Απάντηση Γιώργου Ψαθά στο eviathema.gr για το περιστατικό της επίθεσης από σκύλο

adespoto 1

Απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, στο eviathema.gr, έπειτα από επικοινωνία για το περιστατικό επίθεσης από σκύλο που σημειώθηκε στα Ψαχνά με θύμα μια γυναίκα. [Δείτε εδώ]

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι: “Το περιστατικό επίθεσης σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, από σκύλο, το οποίο ανήκει σε κάτοικο της περιοχής, με μια γυναίκα να οδηγείτε στο Κέντρο Υγείας για Πρώτες βοήθειες. Το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων είναι υπαρκτό στην περιοχή και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το λύσουμε. Υπάρχουν οι εθελοντές που πάνε και τα ταΐζουνε, ενώ έχουμε κάνει σαν δήμος αρκετές στειρώσεις”.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των κατοίκων: “Δεν μπορούμε να βγούμε από τα αυτοκίνητα να πάμε στα σπίτια μας”.

Αρκετοί είναι οι κάτοικοι της περιοχής, που καταγγέλλουν παρόμοια περιστατικά. Μάλιστα, έχουν φτάσει στο σημείο να φοβούνται να μπουν ακόμα και στο σπίτι τους, αφού παρκάροντας το αυτοκίνητο ακριβώς απέξω με τα αδέσποτα να περικυκλώνουν τα αυτοκίνητα και να μην μπορούν να βγουν.

Έντονο το φαινόμενο και στην κεντρική πλατεία Ψαχνών, όπου αγέλες αδέσποτων σκύλων έχουν βρει καταφύγιο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περιστατικά επιθέσεων σε θαμώνες καταστημάτων αλλά και περαστικούς σύμφωνα με καταγγελίες.

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ