Απάντηση Μαρίας Παπαγγελή για τα είδη πρώτης ανάγκης στο ΚΑΠΗ Ερέτριας: “Έχουμε στείλει τρεις φορές είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους…”

6 Σεπτεμβρίου 2021, 1:27 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Απάντηση απέστειλε η Αντιδήμαρχος Δήμου Ερέτριας Μαρία Παπαγγελή, στο eviathema.gr σχετικά με την αναφορά στα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους που υπάρχουν εδώ και ένα μήνα στο ΚΑΠΗ του Δήμου, το οποίο παραμένει κλειστό.

Αρκετοί είναι οι πολίτες του Δήμου Ερέτριας, οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί εδώ και αρκετές ημέρες το ΚΑΠΗ του Δήμου παραμένει κλειστό ενώ αποκλειστικές φωτογραφίες του eviathema.gr δείχνουν να υπάρχουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μέσα.

Η Αντιδήμαρχος στην Απάντησή της ανέφερε: ” Ο ΔΗΜΟΣ Ερέτριας έχει στείλει τρεις φορές τρόφιμα μέσω της Περιφέρειας στην Βόρεια Εύβοια και μια φορά κατευθείαν στο Δήμο ΛΙΜΝΗΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ . Μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια και την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Λίμνης και λογω της υπερπληθωρας των συγκεκριμένων ειδών συμφωνήθηκε να σταλούν αργότερα ήτοι σε λίγες ημέρες. Αυτό μπορείτε να το διασταυρώσετε από την Περιφέρεια Και την εντεταλμένη συμβουλο.”

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Το φαινόμενο οικονομικής κακοδιαχείρισης Δημαρχίας Δημήτρη Θωμά – Σε λίγες μέρες ξεκινά η επίμαχη δίκη – Αποκλειστικά έγγραφα που καίνε τον πρώην δήμαρχο και προέδρους

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Ερέτρια: Κλειδαμπαρωμένα εδώ και ένα μήνα τα τρόφιμα για τους πυρόπληκτους στο ΚΑΠΗ Δήμου

Athens Flying Week 2021: Υπερθέαμα από τους άρχοντες των αιθέρων – Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Τανάγρα

Καιρός: Νέα προειδοποίηση για την Βόρεια Εύβοια – Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας από Τετάρτη

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.