Απειλές καταγγέλλει ο μάρτυρας «κλειδί» στο θάνατο Βαλυράκη: «Λένε ότι λίγα είναι τα ψωμιά μου – Ζω μια κόλαση»

βαλυρακης

Ο άνθρωπος που θεωρείται μάρτυρας «κλειδί» στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη, καταγγέλλει πως δέχεται απειλές κατά της ζωής του, με αποδέκτες να είναι και συγγενείς του, ώστε να μην πάει να καταθέσει στις αρχές.

Μιλώντας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε πως «με απειλούν ότι “λίγα είναι τα ψωμιά μου”. “2.000 σε έναν Αλβανό και έχεις τελειώσει”. Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του “απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός”. Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλους να κάνουν. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι. Δεν ήξερα ότι είναι στο σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης, μετά το έμαθα».

Υπενθυμίζεται, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί δίκη για τον θάνατο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ με δύο ψαράδες να κατηγορούνται πως εμπλέκονται στην απώλεια του.

Έλα στo VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ