in

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους στο Νότιο άκρο της Εύβοιας – Πολύωρες και πολυήμερες διακοπές τηλεφώνων το μόνιμο πρόβλημα

Τηλέφωνα καφηρέας

Ανοιχτή επιστολή προς το Γενικό διευθυντή τεχνολογίας και ανάπτυξης, και τεχνικό διευθυντή COSMOTE Διεύθυνση προστασίας του Πολίτη, τους  Βουλευτές Ευβοίας , τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας περιφερειακούς συμβούλους Ευβοίας, Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Καρύστου στέλνουν οι κάτοικοι του καφηρέα αφού εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζουν Πολύωρες και πολυήμερες διακοπές τηλεφώνων.

Η επιστολή:

Χρόνιο πρόβλημα πολύωρων και πολυήμερων διακοπών τηλεφωνικής σύνδεσης στην περιοχή του Καφηρέα του Δήμου Καρύστου . Κύριοι : Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς για δύο λόγους .Πρώτον για να εκφράσουμε την απόγνωση και την αγανάκτηση μας και δεύτερον διότι η COSMOTE οφείλει να σέβεται τους πελάτες της, και όλοι οι εκλεγμένοι, σαν αποστολή έχουν πάνω από όλα την προστασία των πολιτών.

Ασχέτως αν η COSMOTE είναι μία ιδιωτική εταιρία ,όταν αυτή δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της έναντι των πελατών της και αν μάλιστα είναι ζωτικής σημασίας , κάθε πολιτική παρέμβαση είναι εφικτή. Σας ενημερώνουμε ότι εδώ και τρία περίπου χρόνια όπου η σύνδεση του τηλεφωνικού κέντρου του χωριού έγινε ασύρματη άρχισε η ταλαιπωρία των κατοίκων με πολύωρες και πολυήμερες διακοπές. Όταν έχει ηλιοφάνεια το πρόβλημα περιορίζετε .Όταν έχει συννεφιά η διακοπή είναι μόνιμη κατάσταση .

Η σύνδεση περιορίζετε από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Όταν έχει και ομίχλη (σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή )η διακοπή είναι όλο το εικοσιτετράωρο . Τα χωριά του Καφηρέα είναι ανάμεσα σε υψηλές βουνοκορφές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σήμα ούτε από την κινητή τηλεφωνία με αποτέλεσμα το σταθερό να είναι επιτακτική ανάγκη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που είναι κυρίως υπερήλικες με ιδιαιτέρα και σοβαρά προβλήματα που κάνουν την αναγκαιότητα της επικοινωνίας ακόμα ποιο επιτακτική .

Παρ όλες τις επαναλαμβανόμενες τηλεφωνικές επικοινωνίες όλο αυτό το διάστημα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου με τις τεχνικές υπηρεσίες COSMOTE της Εύβοιας και το γραφείο του διευθυντή Τεχνολογίας και λειτουργιών, κυρίου Θεοχαρόπουλου στην Αθήνα ,το πρόβλημα παραμένει άλυτο, παρ όλο που η αιτία είναι πασιφανείς .(αν και στα όρια του Καφηρέα υπάρχουν τουλάχιστον 200 ανεμογεννήτριες οι αναμεταδότες δεν είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο ρεύματος.

Οι απαντήσεις που παίρνουμε μετά από κάθε επικοινωνία φαίνονται εκ του αποτελέσματος. Και ερωτούμε ποιος προστατεύει τους πολίτες σε αυτή την χώρα? που πρέπει να αποταθούμε για τα αυτονόητα? Πώς η κάθε εταιρία υπογράφει ένα συμβόλαιο 24ώρου βάσεως ,σου παρέχει το ήμισυ της υπηρεσίας και απαιτεί να πληρώσεις το σύνολο του λογαριασμού και αν καθυστερήσεις δύο ημέρες σου κόβει την σύνδεση?

Ποιος θα έχει την ευθύνη αν παραστεί άμεση μεταφοράς ασθενούς μέσα στην νύχτα όπως συνέβη στο παρελθών και μία κυρία χρειάστηκε να τρέχει στην ράχη για να βρει σήμα κινητού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και της ιδίας? με ποιο δικαίωμα παίζουν με τις ζωές αυτών που ακόμα κρατούν Θερμοπύλες? μόνο και μόνο για να μην γίνει κάποια δαπάνη για την επίλυση του προβλήματος ?Και κάτι τελευταίο . Τι έχουν να μας πουν και τι θα κάνουν όλοι αυτοί που είναι στην εξουσία και σε λίγο θα ξαναζητήσουν την ψήφο μας?

Οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αμυγδαλιάς και Κομήτου . Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου . Απανταχού Αντιωτών

Παναγιώτης Χουντάσης και Κωνσταντίνος Γιαννακάρης Παναγιώτης Τζαναβάρης

Σέρρες

Θάνατος μαθητή στις Σέρρες: Δύο συλλήψεις για την φονική έκρηξη

Σύλληψη

Χαλκίδα: Συνελήφθη 38χρονος για κλοπή από κατάστημα – Μπήκε τα ξημερώματα και άρπαξε λεφτά και πράγματα