Απίστευτο: Ιδιώτης χρησιμοποιούσε παράνομα μηχάνημα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και τον έκαναν τσακωτό

16 Σεπτεμβρίου 2023, 3:12 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιάννης Μπουροδήμος Γιώργος Ψαθάς

Απίστευτό και όμως αληθινό το περιστατικό που έγινε στο χωριό Μίστρος, σήμερα Σάββατο, όπου ιδιώτης και μάλιστα υποψήφιος του Γιώργου Ψαθά, πιάστηκε να χρησιμοποιεί χωρίς άδεια μηχάνημα του δήμου για να κάνει εργασίες σε ιδιωτικό χώρο. Σε σχετική ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπουροδήμος, καταγγέλει το γεγονός και ζητά εξηγήσεις από τον απερχόμενο Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά για το πως βρέθηκε στην κατοχή του ιδιώτη το μηχάνημα.

Ολόκληρη η καταγγελία:

Σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, δεχθήκαμε καταγγελία από κατοίκους του Μιστρου, ότι φορτωτής του δήμου κινείται στην περιοχή με χειριστή ιδιώτη.

Κατά την μετάβασή μας στην περιοχή διαπιστώσαμε ότι ο φορτωτής του δήμου με χειριστή τον Ιωάννη Βλάχο, υποψήφιο συμβουλου στο τοπικό συμβούλιο Μιστρου με το ψηφοδέλτιο του Γ.ΨΑΘΑ
εκτελούσε εργασίες σε ιδιωτικό χώρο (ποιμνιοστασιο), το οποίο βρίσκεται μεταξύ Μιστρου και Σεττας.

Αφού λήφθηκε το σχετικό φωτογραφικό υλικό και βίντεο, σε επικοινωνία μου με τον χειριστή Ιωάννη Βλάχο, τον ενημέρωσα για τις παραβάσεις τις οποίες διαπράττει και του συνέστησα να αποχωρήσει άμεσα από τον χώρο και να παραδώσει τον φορτωτή στον υπεύθυνο του δήμου.

Επειδή το συγκεκριμένο συμβάν έχει να κάνει με σειρά ποινικών, πειθαρχικων και εκλογικών παραβάσεων, αλλά κυρίως με το πως βλέπει τον Δήμο η απερχόμενη δημοτική αρχή και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα και το χρήμα των δημοτών, σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα θα ενημερωθούν όλες οι συναρμόδιες αρχές (επιθεώρηση εργασίας, αποκεντρωμενη διοίκηση, εισαγγελικός λειτουργός κλπ) για να πράξουν τα δέοντα.

Καλούμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Γ.Ψαθά να αποπέμψει άμεσα από τον συνδυασμό του τον εμπλεκόνενο υποψήφιο τοπικό σύμβουλο Μιστρου, να μας κάνει γνωστό τον υπεύθυνο ο οποίος παρέδωσε τον φορτωτή στον Ιωάννη Βλάχο και τέλος να μας γνωρίσει αν το συγκεκριμένο συμβάν ήταν στην γνώση του και υπό την έγκρισή του.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.