,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Ψαχνά Ευβοίας: Λεκτική επίθεση του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά στη Τζοβάννα Γκόγκου μέσα στο Δημαρχείο – “Έχεις χάσει κάθε ίχνος γυναικείας υπόστασης …. μην μας το παίζεις Μπεκατώρου”

28 Ιανουαρίου 2021, 7:55 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Γιώργος Ψαθάς Λεκτική Επίθεση

Χαμός έγινε μέσα στον χώρο του Δημαρχείου στα Ψαχνά Ευβοίας την Τρίτη το πρωί την ώρα που συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Τζοβάννα Γκόγκου κάνει λόγο για πρωτοφανές περιστατικό λεκτικής επίθεσης από τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, που διαδραματίστηκε μέσα στο χώρο του Δημαρχείου την ώρα της συνεδρίασης οικονομικής επιτροπής.

Fake News…και στα μούτρα σας….

“Με ύφος τραμπούκου μου είπε ότι έχω χάσει την γυναικεία μου υπόσταση ότι δεν θυμίζω γυναίκα ότι έχω ξεπεράσει κάθε όριο!!!” αναφέρει η Τζοβάννα Γκόγκου εκτός των άλλων ενώ όταν η Επικεφαλής του απάντησε ότι είναι σεξιστής με αυτά που λέει ο Δήμαρχος απάντησε “Μην μας το παίζεις Μπεκατώρου”…

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης:

ΠΕΡΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ……

Στην πολύχρονη πορεία μου ασχολούμενη με τα κοινά έχω δει πολλά έχω αποκτήσει εμπειρία με δρώμενα πολλών αποχρώσεων και έχω παραμείνει ο εαυτός μου ,χωρίς εξαρτήσεις και χειραγωγήσεις και με γνώμονα πάντα το όραμα μου την συνείδησή μου και την ευαισθησία μου για ένα καλύτερο αύριο !

Στην πορεία αυτή καταγράφεται μια πρωτοφανή συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου προχτές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής.

Στην ερώτηση μου αν υπάρχει κάποια επιπλέον εξέλιξη στην προσωπική συνάντηση που θα έκανε ο δήμαρχος με τον υφυπουργό κ. Αμυρά σχετικά με την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών… δέχθηκα αήθη επίθεση, με απρεπή και αχαρακτήριστο τρόπο. Με ύφος τραμπούκου μου είπε ότι έχω χάσει την γυναικεία μου υπόσταση ότι δεν θυμίζω γυναίκα ότι έχω ξεπεράσει κάθε όριο!!!

Στην αντίδραση μου ότι είναι σεξιστής και κάνει διακρίσεις στα φύλα ειδικά των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά, με αποκάλεσε Μπεκατώρου!

Και όλο αυτό το καταγράφω εδώ στο προφίλ μου όχι τόσο για να αναδείξω το γεγονός αυτό, αλλά για να διαμηνύσω ότι τραμπουκισμοί και απρεπείς συμπεριφορές δεν τις επιτρέπω και θα τις καταδικάζω απ’ όπου και αν προέρχονται και ιδιαίτερα όταν απευθύνονται όχι μόνο σε μένα αλλά σε οποιονδήποτε πολίτη .

ΣΟΚ Ψαχνά Ευβοίας: Ξεψύχησε βρέφος λίγο πριν φτάσει στο Κέντρο Υγείας

Σεισμός στην Τριάδα Ευβοίας- Πόσα ρίχτερ κούνησαν την περιοχή το βράδυ της Τρίτης

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Χαλκίδα – Πάει για τοπικό Lock Down Δήμος Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.