Αποδοκιμάστηκε ο Θωμάς στο Βίταλο-ηχηρή απάντηση από Γέραλη

26 Αυγούστου 2023, 9:45 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον πρώην δήμαρχο Κύμης που πήγε στο Βίταλο (εχθές το βράδυ 25-8-2023) και επιτέθηκε φραστικά (Ο Θωμάς) στον πρόεδρο του χωριού Γιάννη Γέραλη ο οποίος τον αποστόμωσε και του απάντησε με πολιτικά επιχειρήματα και πολιτισμό.

Ο κόσμος δεν συγχώρεσε την άδικη επίθεση στον πρόεδρο του χωριού που έχει μέσα σε τρία χρόνια κάνει τόσα πολλά έργα και άρχισε να αποδοκιμάζει τον Δ.Θωμά που έφυγε σχεδόν τρέχοντας από το Βίταλο..Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που αποδοκιμάζεται στην συγκεκριμένη κοινότητα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Τον κύριο Γέραλη που είναι ένα νέο παιδί με πολύ όρεξη για δουλειά και έχει καταφέρει πράγματα που δεν είχαν γίνει για χρόνια στο χωριό. Ο κ Θωμάς τον είχε στοχοποιήσει τόσο με δημοσιεύματα όσο και προσωπικά.
Χθες το βράδυ πήγε στο χωριό και άρχισε να κατηγορεί με το γνωστό του τρόπο τη δημοτική αρχή και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Κάποια κυρία πήρε το λόγο και του είπε «Έρχεσαι εδώ εν μέσω πυρκαγιών την ώρα που όλη η Ελλάδα καίγεται και μας λες όλα αυτά και δεν βρήκες να πεις μια κουβέντα γιαυτό το νέο παιδί τον πρόεδρο;»
Ο Θωμάς πήρε το λόγο και με απαξιωτικό ύφος είπε για το Γιάννη Γέραλη ..»αν έχει τα κότσια να μας πεί γιατί έφυγε από το συνδυασμό μας»

Ο πρόεδρος ζήτησε το λόγο και πήρε το μικρόφωνο..

Παρά το ότι είναι νέος.. Έδωσε μαθήματα πολιτικού πολιτισμού..

Αποστόμωσε τον Θωμά αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία και είπε πως ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του το 2019 αλλά τη επομένη των εκλογών αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν η επίλυση των προβλημάτων του χωριού και η συνεργασία με όποια δημοτική αρχή ήταν στον δήμο..

«Το ίδιο θα κάνω και αν εσείς βγείτε δήμαρχος κύριε Θωμά και ας είμαι υποψήφιος με άλλον συνδυασμό..
Για εμένα προέχει το χωριό μου και δεν το βάζω κάτω από καμία παράταξη»

Τα λόγια αυτά αποκάλυψαν τις παθογένειες του Δημήτρη Θωμά που όσο ήταν δήμαρχος συνεργαζόταν μόνο με τους δικούς του προέδρους και κυνηγούσε λυσσαλέα τους αντιπάλους..

Μάλιστα εδώ και εννέα χρόνια που είναι στην αντιπολίτευση φροντίζει οι δικοί του πρόεδροι να μην ζητούν τίποτα από το δήμο για να λένε ότι η δημοτική αρχή αδιαφορεί. Μια πρακτική παλαιοκομματική και αναχρονιστική που εμποδίζει οτιδήποτε καλό πάει να γίνει επειδή το κάνουν οι άλλοι!!!!
Παίρνοντας ξανά το λόγο ο πρώην δήμαρχος άρχισε πάλι τις κατηγορίες στον Πρόεδρο..
Ο Γιάννης Γέραλης ζήτησε να ξανααπαντήσει και ο Θωμά του είπε δεν έχεις το λόγο.

Η γνωστή τακτική του κυρίου Θωμά που δεν έδινε το λόγο στους άλλους όταν ήταν δήμαρχος..που παίρνει το λόγο μόνος του τώρα ως αντιπολίτευση..που στέλνει επιστολές στα συμβούλια και ζητάει να μην επιτρέπεται η είσοδος σε μετακλητούς υπαλλήλους-δημοσιογράφους!

Αυτές οι τακτικές βέβαια μπορεί να περνάνε σε ένα δημοτικό συμβούλιο (αν και ούτε εκεί του πέρασε) δεν μπορούν όμως να περάσουν στην πλατεία ενός χωριού που ακούει προσβολές για ένα Πρόεδρο που δίνει όλη του την ενέργεια για τον τόπο του!

«Τι πράγματα είναι αυτά;» Άρχισε να φωνάζει ο κόσμος «Γιατί δεν του δίνεις το λόγο να απαντήσει;» Τότε ο Δημήτρης Θωμάς με τα λιγοστά άτομα που τον συνόδευαν σηκώθηκαν και έφυγαν άρον –άρον αφού έβλεπαν ότι ο κόσμος τους γιουχάριζε .
Είναι η δεύτερη φορά που ο πρώην δήμαρχος πηγαίνει στο Βίταλο για μαλλί και φεύγει κουρεμένος! Φαίνεται πλέον ότι οι Βιταλιώτες τον κατάλαβαν και του γύρισαν την πλάτη!

ΒΙΝΤΕΟ από την απάντηση του Γιάννη Γέραλη

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.