ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στο Δημοτικό Συμβούλιο: “Oι αναμογεννήτριες είναι ένα οικονομικό σκάνδαλο…O μόνος Δήμος που ανταποκρίθηκε ήταν ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων”

ΠΡΟΕΔΡΟΣ_ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ_ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Παρέμβαση έκανε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Χαλκίδας Αναστάσιος Μπαλτάς σχετικά με το θέμα των ανεμογεννητριών όπου χαρακτήρισε το σχέδιο ως οικονομικό σκάνδαλο ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η περιφέρεια και οι Δήμοι πλην του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων δεν έκαναν απολύτως τίποτα…

Λαϊκισμός αισχίστου είδους από τον Ανδρέα Φραντζή στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ολόκληρη η τοποθέτηση Μπαλτά:

Στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο Διρφύων Μεσσαπίων το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ορειβατικού ομίλου Χαλκίδας κύριος Μπαλτάς ο οποίος ανάλυσε διεξοδικά το θέμα .

Σύμφωνα με τον κύριο Μπαλτά οι αναμογεννήτριες είναι ένα οικονομικό σκάνδαλο, ,σαν σύλλογος έχουν απευθυνθεί παντού για να σταματήσουν αυτό το έγκλημα που απειλεί όλη την Εύβοια και όχι μόνο..

Η περιφέρεια δεν έκανε απολύτως τίποτα ο μόνος δήμος που άκουσε τις παραινέσεις μας ήταν ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων όπου ακόμα και στην μοναδική δημοκρατική διαβούλευση που είχαμε με επίσημα έγγραφα δεν δέχτηκε να συμμετάσχει ούτε η Περιφέρεια ούτε κανένας άλλος δήμος παρά μόνο ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων έπραξε τα δέοντα κανείς άλλος.

Έχουν χωρίσει την Εύβοια σε δύο τσιφλίκια το ένα στην Κάρυστο με την Στέρνα και το άλλο αφορά εμάς στη Δίρφυ . Όλα είναι τετελεσμένα και οι αποφάσεις έχουν παρθεί από την Ευρωπαική Ένωση με το ταμείο ανάκαμψης όπως το ονομάζουν καταργώντας ακόμη και περιοχές NATURA όπως η δικιά μας.

Το ποσό για τις ανεμογεννήτριες είναι 32 δις και επειδή έχουν αναμειχθεί ξένες εταιρίες όλα τα χρήματα θα πάνε στο εξωτερικό. Τέλος τόνισε πως κανένας από τους βουλευτές μας δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του εντός του νομού αφου κανείς από κανένα κόμμα δεν έπραξε απολύτως τίποτα.

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Απέβαλε από το συμβούλιο την Τζάθα ο Ραπτάκης – Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Τραγελαφικές εικόνες στο Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Δίπλα στην μαιευτική κλινική η νέα πτέρυγα Covid 19 – Δείτε πως χώρισαν τις εισόδους [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΘΡΙΛΕΡ στην Χαλκίδα: Πτώμα βρέθηκε κρεμασμένο σε απόμερο μέρος στην Δροσιά

Χαλκίδα Ευβοίας: Κλέφτες άνοιξαν και πήραν ότι βρήκαν σε 3 καταστήματα γνωστού επιχειρηματία – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της ληστείας [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο