ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Συναντήσεις κάτω από το τραπέζι Ψαθά – Καρατζά – Δούνα για συγχωνεύσεις σχολείων; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΓΚΟΓΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑ EVIATHEMA

Απίστευτα πράγματα στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Αίσθηση και πολλά ερωτήματα προκάλεσε η δήλωση της δημοτικής συμβούλου και Προέδρου Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Αναστασίας Καρατζά, στην οποία εκτός των άλλων αναφέρθηκε στο ότι πρόκειται να γίνει συνάντηση μεταξύ εκείνης, του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας κ. Δούνα για να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Η Τζοβάννα Γκόγκου πήρε τον λόγο αμέσως μετά την αποκάλυψη – βόμβα της Αναστασίας Καρατζά και δήλωσε: “Εμείς κοιτάμε να κρατήσουμε τα χωριά μας ζωντανά με πολλά παιδιά και να υπάρχουν σχολεία παντού και εσείς θα πάτε με τον δήμαρχο να συζητήσετε για συγχωνεύσεις; Είναι τραγικό.”

Φυσικά μόλις κατάλαβε η κα. Καρατζά τι αποκάλυψε προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι άλλα είπα εγώ, άλλα θέλει να καταλάβει η κα. Γκόγκου, ενώ ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Προεδρείου και της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο