Είδηση για: #, #

Αποκλειστικό: Άγριο επεισόδιο στο κέντρο της Χαλκίδας με μαχαίρια

18 Ιουνίου 2024, 11:11 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Άγριο επεισόδιο στο κέντρο της Χαλκίδας με μαχαίρια

Η εγκληματικότητα στην Εύβοια χτυπάει κόκκινο αφού πλέον είναι καθημερινά τα φαινόμενα βίας ληστειών ξυλοδαρμών και κλοπών.

Είναι πολύ λυπηρό και ανησυχητικό να εκδηλώνονται τέτοια βίαια περιστατικά στο κέντρο μιας πόλης σε ώρες όπου κυκλοφορεί πολύς κόσμος και ιδιαίτερα οικογένειες με τα παιδιά τους και γίνονται μάρτυρες τέτοιων περιστατικών.

Ένα τέτοιο βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα εχθές λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ στην πλατεία του αγίου Νικολάου, στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, πιθανόν Ρομά, πιάστηκαν στα χέρια με άτομο αλβανικής καταγωγής, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν άσχημα στο πρόσωπο και αυτός να αιμμοραγεί.

Το εν λόγω άτομο αλβανικής καταγωγής δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί βγάζοντας μαχαίρι χωρίς όμως να τραυματίσει κανέναν από την ομάδα των τεσσάρων ατόμων, αφού όλοι τους τράπηκαν σε φυγή σε παρακείμενους οδούς, βλέποντας τους αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο μετά από τηλεφωνήματα που δέχτηκαν από αρκετούς περαστικούς που έγιναν μάρτυρες του βίαιου αυτού περιστατικού.

Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο άρχισαν αναζητήσεις στους παρακείμενους δρόμους προκειμένου να συλλάβουν τους εμπλεκόμενους.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.