dimitriadis-vitoros
Εύβοια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Χαλκίδα: Έκλεψαν τσάντα και σταυρό μέσα σε λίγη ώρα – Καταδίωξη από την Άμεση Δράση στο κέντρο της πόλης

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Δύο κρούσματα κλοπής σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Χαλκίδα. Τα δύο περιστατικά είχαν διαφορά μόλις λίγα λεπτά, ενώ συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, η οποία βάση των στοιχείων που συνέλλεξαν ξεκίνησαν καταδίωξη για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί όταν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, το ένα φορούσε κράνος και το δεύτερο μια κουκούλα, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, εντοπίζουν το πρώτο τους θύμα.

lYSIS

Μέσα σε δευτερόλεπτα, αποσπούν από την γυναίκα ένα χρυσό σταυρό από τον λαιμό και στην συνέχεια διαφεύγουν με την μηχανή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα σε κατάσταση σοκ ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία και στελέχη της άμεσης δράσης σπεύδουν στο σημείο για να τους αναζητήσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα στην περιοχή Κουρέντι, μια δεύτερη γυναίκα πέφτει θύμα κλοπής, από δύο άτομα τα οποία επέβαιναν επίσης σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Η γυναίκα προσπαθεί να αντισταθεί όταν οι δράστες της αποσπούν βίαια την τσάντα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η μηχανή εντοπίζεται λίγη ώρα αργότερα να περνά από κεντρικό σημείο της Χαλκίδας όπου οι δράστες πετούν την τσάντα που είχαν κλέψει νωρίτερα.

Ετικέτες: slider Κλοπή Χαλκίδα
Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.